Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Wiek: 56 Dołączył: 30 Sie 2005 Posty: 23 Skąd: Nowy Sącz (Czeladź)
#1 Wysłany: 21 Styczeń 2007, 15:44 Gra troche inna ale w naszym stylu
nie wiem czy dobrze umieszczam ten temat, ale naprawde nie wiem gdzie indziej by go mozna wrzucic.
Szukając ostatnio jakiejś ciekawej gierki po necie trafiłem na Voyage Century, gra oczywiście polega na kierowaniu statkami, tylko że tymi sprzed wieków jest to coś w rodzaju starych Pirates, z tym że gra toczy sie w czasie rzeczywistym (bez przesady - nie do co sekundy). Myslę, że ktoś mógłby się nią zainteresować. Polaków na niej nie jest zbyt wielu więc czuję się nieco osamotniony. Gra waży okolo 1,3 GB i jest całkowicie 3d. Jeśli kto ma ochotę, zapraszam serdecznie.
ps. Ponieważ z głównego źródła gra ściąga się bardzo powoli (mam nadzieję, że jest tak wielki popyt na tę grę ) to zarzucam alternatywną stronkę z linkami do instalki gry - Link
ps2. gra jest całkowicie free więc linki nie zawierają treści warezowych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum