Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 28 Styczeń 2007, 19:31 pomoc mile widziana
Witam serdecznie wszystkich
mam prośbę ogromną, kupilem nie dawno SH3, i chcial bym pośmigać na necie. Czy ktos mogl by mi pomoc jak się znaleźć na jakimś serwerze. Na czym polegaja rozgrywki na necie?
PS jestem posiadaczem SH2 więc temat symulatora nie jest mi obcy. Bardzo proszę o życzliwą pomoc.
Dzięki wielkie za pomoc , ale powiedz czy Wy ktorzy tu na forum uczęszczacie tez gracie na oficjalu czy macie własny serwer? i własne rozgrywki?
Jeszcze jedno pytanko , na czym polegaja rozgrywki na Ubi... czy jest to gra zespołowa czy pvp?
Dzięki wielkie za pomoc , ale powiedz czy Wy ktorzy tu na forum uczęszczacie tez gracie na oficjalu czy macie własny serwer? i własne rozgrywki?
Własnego serwera nie ma (bo po co?). A własne rozgrywki... Cóż... Staramy się coś ruszyć, choć klan jest bardziej na SH2vsDC nastawiony. Ale mam nadzieję, że wkrótce (np. w wakacje jak wymienię łączę i sam będę mógł gry pociągnąć) coś ruszy...
KoYoT napisał/a:
Jeszcze jedno pytanko , na czym polegaja rozgrywki na Ubi... czy jest to gra zespołowa czy pvp?
To już zależy od misji i graczy.... O't trzeba popytać...
Najczęściej gramy wieczorami ok 22 - 03 rano. Stett, Andrzej i Maniek hostują. Najczęściej Andrzej i ja tam grywam. Jak coś to pisz na GG albo PM to się ugadamy...
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#7 Wysłany: 29 Styczeń 2007, 22:52
Witaj KoYoT życzę Ci cierpliwości, podczas prób zakładania konta na UBI-ja walczyłem około tygodnia ( tj kilka wieczorów) . Musisz być twardy. Co do gier, to pytaj tu na forum, napewno Stett, Marco Finek, Sonar, czasami ja
pozdr
heh dzieki za odpowiedzi , godziny grania (22:00 - 3:00 ) jak najbardziej mi odpowiadają
no to do pierwszego storpedowania .
AA naprawde śmigacie jeszcze na SH2?? zawsze chiałem pograć SH2 v CD
Tak KoYot, gry rankingowe są prowadzone w SHIIvsDC. Więc jeżeli był byś chętny do gry w SHII lub DC to zapraszam serdecznie.
Jedynie co musisz zrobić to ściągnąć pakiet tekstur, patch pm 103 oraz 1.1 no i misje i możesz z nami śmigać oraz być na Ventrillo tak o godzinie 21:00 gdyż wtedy zaczynamy patrol.
Jeżeli miałbyś jakieś pytania to możesz śmiało pisać na gg lub na priva.
Pozdrawiam PL_HUBAL
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Imię: Robert
#11 Wysłany: 30 Styczeń 2007, 12:32
Logowanie logowaniem z tym zawsze jest problem na ubi, nawet dla starych użytkowników z zarejstrowanym loginem.
Jeśli chcesz dzisiaj płynąć na SH III to od 22:00 zbieramy się na vento i tak około 22:30 do 23:00 wyruszamy. Wszelkich instrukcji możemy udzielić Tobie w trakcie patrolu.
Chętnie służymy pomocą, patrole są czysto treningowe ale rozgrywane na 100% realizmu myślę że to niezła szkoła jak dla początkującego.
Może skusisz się na SH2vDC goraco polecam i popieram propozycję PL_HUBALA.
tutaj bedziesz mogł doświadczyć nowych wrażeń a przeciwko sobie grają ludzie na DD i ludzie SUBy. Jest okrutnie fajna jazda też na 100% reala
Imię: Robert
#13 Wysłany: 30 Styczeń 2007, 15:56
Nie ma problemu jakub mozesz dołączyć, oczywiści nie jest to reguła że codziennie bedziemy grać ale jak jest sOnar i ja to juz płyniemy i chętni moga dołączyć !
Nieee no chłopaki dzieki za te wszystki odpowiedzi
Dziś sobie popływałem na SH3 , hmmm chyba troszku inny klimat niz na SH2 nom ale jest nie źle .
Co do rejestrowania się to fakt tak jak mówił pl_murin trzeba zarejestrowac się na ubi... i pod tym samym nikiem zarejestrować się w grze . Tak więc multiplayer u mnie działa.
Na SH2 owszem mam wielką chęć popływać tylko prosze o szczegóły skąd i gdzie najlepiej ściągnąć patche i wszystko co niezbędne.
Pozdro "szczury lądowe " heheheh to mial być żart jak by co
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum