Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
nie no - nie bardzo. po pierwsze nie mam softu nmi pluginów do tego. trzeba by było je znaleźć a jak wiadomo to trudne. jakby to było to można myśleć ale wolę się obecnie skupić na modelu
sonar człowieku z każdym zdjęciem twoich prac ten orzeł wygląda coraz bardziej miodzio
życzę ci dużo wytrwałości byś ukończył swe dzieło
sOnar [Usunięty] Kommodore
#50 Wysłany: 10 Luty 2007, 19:48
dzięki. mam urlopik by poziom 'weny' się odładował. na razie to 4ry dni roboty. odpocznę, załatwie swoje prywatne sprawy i zaczynam dzień piąty prcy przy Orle...
Dodasz do SHIII ? a tak poza tym to jest przepiękny
_________________ Pozdrowienia dla Forumowiczów i klanu Polishseamen :
sOnar [Usunięty] Kommodore
#54 Wysłany: 26 Styczeń 2008, 22:26
Dzięki. Dodany już jest. Ból tkwi jednak w zones. Jak go skończę wezmę się za zones by poustawiać śruby, stery i szkła na właściwym miejscu. Pozdrawiam
Wielu ludzi pyta co tam z nowym modelem Orzełka do gry. Ano składam go w wolnych chwilach i wyłącznie na wenie. No cóż. Komercyjnie tego nie robię lecz od siebie
Jako, że wielu niecierpliwi się nieco - wrzucam tutaj mały pokaz modelu Orła DirectXowego nad którym prace nadal trwają - co podkreślam...
Model nie ma tekstur a jedynie materials. Jest sporo nieszczelności i wiele poprawek oraz masa do dodania. Taki jest urok świata 3D - masa roboty.
Miłego oglądania. Dziękuję za ewentualne głosy i opinie. Nie ma za nie nagród ale motywacja zapewne wzrośnie
[ Dodano: 30 Styczeń 2008, 13:11 ]
następne testy renderowe i testy w Virtual Sailor 7 demo
Bóg rzekł - akceptuję Cię maleńki ...i diese zaskoczyły...
pierwszy raz widziałem w VS żeby w okręt trafił piorun...
amigo mówił mi, że mam przesunięty kiosk. nie - to jego plany są spaprane przez kreślarski patriotyzm - bo jak widać, nawet stary
model pasuje idealnie do oryginalnego foto....
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#56 Wysłany: 30 Styczeń 2008, 21:02
Witaj Sonar, ta fotka widziana jest nie z trawersu, tylko lekki baksztag. w tej chwili nie mam przy sobie planów, Orła, ale jak wtedy przeliczałem skalę, to miejsce usytuowania kiosku odbiegało od widoku na planie
pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum