Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
chłopaki prozba mam chyba ze 20 modów do gry silent hunter 3 i władowałem kolejny z inną wodą ale to lipa jest nic nie widac i niepodoba mi sie to jak ktos ma gre zainstalowaną niech mi ten pliczek wysle z normalną wodą prosze was ( marcinIwan21poczta.fm ) Temat do skasowania jak juz ktos pomoze dzieki ,nie chce reinstalowac gry bo mi tamte poznikają a teraz gra wygląda z tymi bajerami fantastycznie a nie wiem gdzie mam te mode i jakie juz to są
Ostatnio zmieniony przez Marcin24x1 18 Luty 2007, 21:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Robert
#3 Wysłany: 18 Luty 2007, 23:17
Dobrym rozwiązaniem w przypadku instalowania modów w SH III jest program JSGME,
Pozwala na wrzucenie moda jak i na bezproblemowe wyłączenie go.
Polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum