Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#1 Wysłany: 20 Luty 2007, 10:37 Hej All.
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy i nie wiem dlaczego wcześniej tu nie zaglądałem... Ogólnie uwielbiam symulacje, a podwodniaki są na ich czele. Grałem chyba we wszystkie symulacje okrętów podwodnych na naszym rynku. Zacząłem zabawe jeszcze na słynnym ATARI, grając w Silent Service pamiętam jak dziś - 263 obroty i cicho, bo się wgrywa
Na samym początku gierke Silent Huntera III "załatwiłem" sobie piracką. Kiedy jednak mnie "oczarowała", to szybciutko udałem się do sklepu i kupiłem oryginał. Tym bardziej, że nie był drogi.
Mam tylko jeden problem - nigdzie nie mogę dostać Das Boot'a na DVD w PEŁNEJ wersji, takiej, jak leciał ostatnio w telewizji. Nie miałem czasu oglądać, a uwielbiam ten film.
Na samym początku gierke Silent Huntera III "załatwiłem" sobie piracką. Kiedy jednak mnie "oczarowała", to szybciutko udałem się do sklepu i kupiłem oryginał. Tym bardziej, że nie był drogi.
I to się chwali....
msokol napisał/a:
Mam tylko jeden problem - nigdzie nie mogę dostać Das Boot'a na DVD w PEŁNEJ wersji, takiej, jak leciał ostatnio w telewizji. Nie miałem czasu oglądać, a uwielbiam ten film.
Pozdrawiam wszystkich.
Poszedł PW w tej sprawie... Ale w sklepach chyba serialu się nie dostanie.....
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 52 Dołączył: 29 Maj 2005 Posty: 215 Skąd: Szczecin
#8 Wysłany: 20 Luty 2007, 14:06
Witam, witamy.
Tak jak trafnie koledzy zauważyli należy zapakować prowiant i torpedki i wyruszyć na morze w poszukiwaniu tłustych kąsków..... a DD w tym czasie poszukają nas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum