Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Claude
#1 Wysłany: 2 Marzec 2007, 15:56 SH2 a Windows Vista
Ostatnio dużo czasu pochlaniała mi walka lądowa (Battlefield 1942, Blitzkrieg 2 i Faces of war ) ale powoli myśle o powrocie pod wode - wiem już że można ale czy instalując sh2 na w.viscie trzeba znać jakieś kruczki ? Czy wystarczy zainstalować sh2+ zestaw obowiązkowych patchy, misji i juz ?
EDIT:
poprawiłem tytuł tematu bo miałeś literówke
_________________ 1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 2 Marzec 2007, 15:59, w całości zmieniany 1 raz
Już ci mówię że jeżeli będą jakieś problemy (po zainstalowaniu SH II) z jego włączeniem to należy ustawić w kilku plikach zgodności (z sys. Win 98) tak samo postąpić będzie trzeba jeśli podczas gry nawiedzać nas będą Janusy lub Blankery
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum