Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Maikäfer- BOOT, prosze podac numer taktyczny U-BOOT-a jakiego tak wlasnie nazywano, typ, co sie z nim stalo- dokladnie czas i miejsce oraz co oznacza to nazewincitwo czyli Maikäfer- BOOT.
PL_U-96 gratuluje zagadki : faktycznie troche trudna jedyne co ustaliłem(co z reszta wcale genialne nie było) iz ten Maikafar to jest chrabąszcz majowy A dalej to juz nic nie wiem :cry:
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#3 Wysłany: 10 Sierpień 2005, 19:57
Dobrze szukales ale NIESTETY to malo, SZUKAJ SZUKAJ:)
_________________ capt. TUPOLOV commanding
Dalmar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 12 Sierpień 2005, 12:56
Przeorałem wszytskie znane mi strony i na żadną wzmiankę się nie natknąłem.
Będe więc improwizował i typuje U-7 - typu IIB.
jest to prawdopodobnie rodzaj miniaturowego u-boota.coś znalazłem ale mało.Jak się dokopię to napiszę.
pozdrowienia
kazynsky.
ps.
PL_U-96
By cię kaczka kopła z taką zagadką!!!
#8 Wysłany: 12 Sierpień 2005, 14:45
NIE to nie jest miniaturowy okret podwodny :slinotok
:beksa :beksa :beksa :beksa
Ja się poddaję.Spędziłem w necie 7 godzin nie znalazłem żadnej wzmianki za wyjątkiem tego durnego zdjęcia.Nie mam dostępu do encyklopedii morskich,tak że daję spokój.Życzę powodzenia innym i idę na patrol w SH3 ,to mnie uspokoi.
pozdrowienia
kazynsky
#14 Wysłany: 12 Sierpień 2005, 21:48
NO NIE PANOWIE dajcie spokoj az taka trudna?? KAZYNKSY spokojnie dasz rade:)
U-48 typ VII dowodzonego przez Kptlt. Herberta Schultze zatopiony przez własną załoge 3 maja 1945 w miejscowości Neustadt w ramach operacji "Regenbogen" a ten Maikäfer to chrabąszcz majowy
Jak to nie będzie to :evil:....to chyba kogos killem...
od 4 dni siedze i szukam jakis informacj
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#18 Wysłany: 13 Sierpień 2005, 23:25
Sorry że nie na temat, Tow.kazynsky, czy ten trał p/minowy, przedstawiany na focie jest Twój, napaliłem się na podobnego, ale nie mogłem odkopać go z piachu na plaży, ponieważbyło to 30 m na Rosyjskim terytowium
Pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum