Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
mam pytanie bo ostatnio grałem w patrol i z małego konwoju został mi jeden C2 niezatopiony ale stojący bo juz dostał w srube powoli tyłek mu sie zanuza ale potem stanoł w miejscu i 6 godzin tak sobie stał ,i pytanie jak wezme go na taran to czy go zatopie czy poprostu ja bede miał uszkodzenia???? działo zniszczono mi puszką z niszczyciela
_________________ Gość Witam i zapraszam na sparing !!! Sub vs Sub SH3
Porównajmy masę:
C2... Ponad 6000 ton
Ty (liczmy, że masz tłuściocha) poniżej 1000 ton...
Kto jest cięższy? Twój wysiłek będzie wyglądać jak taranowanie maluchem ciężarówki. Obawiam się, że raczej to ty pójdziesz na dno niż ten merch... Ale może twoje delikatne stłuczki będą kroplą, która przepełni czarę... Ale powiem tak... Jak nie masz torped, to możesz tylko popłakać....
Oczywiście dodam, że U-Booty nie były mocno opancerzone.. To raczej były delikatne maszyny (oczywiście bez przesady)
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#3 Wysłany: 25 Marzec 2007, 16:09
wątpie, abyś sobie poradził... Kiedyś gdzieś czytałem, że handlowce nawet specjalnie szarżowały na u-booty, kiedy widziały peryskop między statkami w konwoju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum