Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Czy ktoś wie od czego zależy przyłączenie się do założonej gry przez kogoś na ubi. Pomijająć różnicę wersji i mod. Chodzi mi o sytuację jak wystartuje gra, wczyta się i w momencie jak jest inicjalizacja bardzo często poławia sie komunikat serwer nieczynny.
P.S. Za odpowiedzi z góry dzięki i za poprzednie również. .
_________________ INVICTIS VICTI VICTURI.
Ostatnio zmieniony przez PL_argonx 15 Kwiecień 2007, 19:12, w całości zmieniany 1 raz
Np. Host mógł zresetować grę (bo jakiś jego kumpel na przykład się nie dołączył)
Hostowi/tobie mogło zerwać się połączenie na chwilę/mieć chwilowy zbyt wysoki ping. Ogólnie problem z połączeniem (mnie raz tak wywaliło w trakcie gry)
Jeżeli jednak pojawia się bardzo często to podejrzewam tą drugą opcję...
Rozwiązanie znam jedno. Gra c z osobami, które się zna/z którymi a się kontakt. Wtedy będzie wiadomo, czy to hosta, czy ciebie wyrzuciło.
Możliwe, że niektórzy nowi jak widzą zbyt długo napis inicjacja, uznają, że coś się zawiesiło i resetują grę (a napis wisi do czasu, aż wszystkim się załaduje. Wiem, bo sam muszę czekać)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum