Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Mam fany fotkę po starciu z dd na powierzchni. Zatopiłem mendę i obeszło sie bez strat w załodze ale kadłub pocięty (Możecie wrzucić ją sobie na tapetę... ):). Zacząłem grzać do niego z ok. 5500 metrów, przepłynął jeszcze 4000m i poszedł na dno (miał ogromny przechył na dziób).
u boAT jpg.JPG
Plik ściągnięto 37 raz(y) 41.98 KB
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 5 Kwiecień 2007, 08:40, w całości zmieniany 2 razy
Ja po własnym strzelaniu do niszczyciela (czterokominowiec... Już myslałem, że mi ucieknie, gdy skończyła mi się amunicja, ale jak się zanurzyłem i zacząłem się zbliżać zrozumiałem, że on już tonie) przekonałem się, że to przynosi pecha... Dwie zasadzki, które postawiłem okazały się niepotrzebne, bo wrogie jednostki popłynęly gdzieś indziej...
Zatapianie niszczycieli z działa przynosi pecha...
I masz rację, ponieważ po akcji z DD na wynurzeniu przepłynąłem koło choinki brytoli i cała ich flota stacjonująca w tym rejonie rzuciła się na mnie... i teraz wracam do bazy, bo nie mam silników elektrycznych i 1 diesla + perki i 3 wyrzutnie....
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 6 Kwiecień 2007, 17:06, w całości zmieniany 1 raz
Od 6 dni jestem na patrolu.... I nie licząc dwóch Blencheimów (czy jak im tam, te dwusilnikowce) nie spotkałem żywego ducha.... Pomocy... Paliwo mi się kończy, a ciągle mam 6 torped.... Zaraz się chyba do Scapa Flow wybiorę....
Widziałem do tej pory jeden neutralny statek... Rzeczywiście... Piękna oświetlona choinka... Ale po co świecił jak choinka stojąc w porcie? Mniejsza o to...
Wypłynięcie z Kilonii i kurs przez kanał, to najwspanialsze (wizulanie) chwile jakie spędziłem nad Silent Hunterem... Normalnie cały czas na lornetce i podziwiam okolicę.
Błąd z kwadratem, o którym pisałem zniknął na nowej karcie graficznej.
I choć zaczyna mi brakować paliwa, a w każdej chwili może zaatakować mnie samolot (swoją drogą... czemu one karabinów nigdy nie używają), stwierrdzam również, że mod jest fantastyczny
Hymmm...., to ciekawe zjawisko u was występuje. Jak ja gram to samolotów pełno, już nie mówię, że zasypują mnie koszami na śmieci i ołowiem z karabinów....
A o czym ja niby napisałem? Że przedewszystkim samoloty... Te 2 kilkakrotnie wracały doprowadzając mnie do szału... A merchów ani na lekarstwo (dobra, w końcu sie pojawiły)... Zresztą zalezy jak blisko lądu jesteś... Ja pływam na razie z dala od Brytanii (mniej więcej na środku morza północnego) i mam problemy z samolotami (to co dopiero będzie w przypadku zbliżenia się do lądu lub późniejszych lat? To w końcu dopiero wrzesień '39 ... (zaczynam siębać myśleć, co będzie w latach wielkiej dominacji aliantów w powietrzu)
Hej Wam!
Tylko nie weźcie mnie za ignoranta ale muszę prosić o dokładny link do ściągnięcia GWX... albo jestem przepracowany albo nie wiem już co... nie mogę znaleść... aha mam oryginalna wersję polską z wgranym patchem 1.4 z serii superseller po polsku. Jak GWX jest po polsku i bez problemów chodzi to taki bym prosił... a jak nie ma to angielski na mój polski będzie bez problemów działał??? Z góry dziękuję!! Gram od niedawna, proszę o wyrozumiałość :-)
Imię: Timo Hallmann Pomógł: 4 razy Wiek: 106 Dołączył: 03 Lut 2007 Posty: 458 Skąd: Berlin
#114 Wysłany: 18 Kwiecień 2007, 01:31
http://www.users.on.net/%7Ejscones/GWX/ o to link do scigniecia GWX a sciagasz nastapujace pliki
GWX.exe Installer - 781kb
GWX-1.bin - 159mb
GWX-2.bin - 160mb
GWX-3.bin - 160mb
GWX-4.bin - 160mb
GWX-5.bin - 151mb
wszystko wkladasz w osobny folder Np. pod nazwa GWX wchdzisz w niego i otwierasz plik exe. GWX sie istaluje i to wszystko zycze udanych łowów pozdrawiam Michał
Jasny gwint bardzo dziękuję zabieram się za ssanie :-))) Michał to Ty tak?
ale pojawił się problem!
po ściągnięciu GWX.exe w nowym katalogu, który nazwałem GWX, pojawił się oprócz ściągniętego pliku, drugi dziwny o nazwie GWX-1.... i teraz gdy chciałem ściągnąć drugi o nazwie właśnie GWX-1 o rozmiarach 160MB wyskakuje mi, że już taki jest i czy chcę go zmienić, dałem tak ale czy dobrze?? Coś mi tu "śmierdzi"...
Ostatnio zmieniony przez PL_Ml@d 18 Kwiecień 2007, 11:07, w całości zmieniany 1 raz
po ściągnięciu GWX.exe w nowym katalogu, który nazwałem GWX, pojawił się oprócz ściągniętego pliku, drugi dziwny o nazwie GWX-1.... i teraz gdy chciałem ściągnąć drugi o nazwie właśnie GWX-1 o rozmiarach 160MB wyskakuje mi, że już taki jest i czy chcę go zmienić, dałem tak ale czy dobrze?? Coś mi tu "śmierdzi"...
Nie... To po prostui dodatkowe mirrory (jakby serwer z plikiem GWX-1.bin padł, aby móc pobrać go z innego źródła) - czyli źródła
Ty masz pobrać TYLKO po jednym pliku z każdą cyferką...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum