Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Nie wiem dlaczego ale ostatnio mi znikło w ksiązce statków przedziały np. bezyna ,amunicja,kiel. wczesniej to było i te obszary były szare klikając na jeden z nich celowniczy celował torpedą własnie w to miejsce teraz tego nie mam nie wiem dlaczego ,raz w multi mi to sie pojawiło a potem migało i znikło,POMOCY
_________________ Gość Witam i zapraszam na sparing !!! Sub vs Sub SH3
własnie zobaczyłem przy jakich warunkach tak sie pokazuje musisz byc mniej wiecej do statku kątem 90 stopni i mniej niz 1000m wtedy to sie pokazuje czasu na atak jest niewiele ale celowniczy ustawia głębokosc i wszystkie parametry sam jesli nie mamy manualnego zbierania danych oczywiscie torpeda trafia np. w przedział paliwowy i bum nawet BB wybuchają z wielkim blaskiem po 1 torpedzie
_________________ Gość Witam i zapraszam na sparing !!! Sub vs Sub SH3
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 21 Kwiecień 2007, 20:28, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum