Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 31 Maj 2007, 12:49 Góry lodowe i inne zjawiska natury.
Przepłynąłem Atlantyk wokół pola podbiegunowego nigdzie nie znalazłem gór lodowych. Nie mówię już o rybach, których też brakuje, ani o kamieniach na dnie (jak ma to miejsce w SH4). Czy mógłby ktoś powiedzieć mi, gdzie mam szukać tych gór lodowych ?
no 5 minut, ale zrobienie czegos dobrego z klimatem to trzeba czegoś więcej niż 5 minut...
Polecam np. misje SD_Whiskeya np. "Taniec we mgle" oraz wiele innych dostepnych pod tym linkiem link
Mówiłem tylko o samych górach.... Co do misji to wiem ile zajmuje, bo ostatnio kilka godzin dziennie tworzę misje... A aby zobaczyć, jak wygląda góra, nie trzeba dawać do tego konwoju...
#6 Wysłany: 4 Czerwiec 2007, 11:21
a czy w kampanii mogę gdzieś popłynąć i ją zobaczyć czy tylko w wybranych misjach pojedynczych i tworzonych przez siebie... z postów wnioskuję, że dwie pozostałe opcje przysporzą mi tej frajdy
Te "kultura 'Ty to jakiś tski troszke jakby nie tego. Niebardzo łapiesz co ludzie pisza i czepiasz sie kazdego o byle co i do tego za kazdym razem starasz sie zaznaczyc jakie to wspaniałe jest to inne tam gdzie to niby jest wszystko wspaniałe cztli ''SD"
Kolego trza sie leczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a czy w kampanii mogę gdzieś popłynąć i ją zobaczyć czy tylko w wybranych misjach pojedynczych i tworzonych przez siebie
Popływaj na morzy arktycznym (poproś o przeniesienie do bazy w Bergen) i wtedy będziesz miał największą szanse spotkać górę lodową podczas poszukiwania konwoji arktycznych.
Imię: adam
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 100 Skąd: wieliczka
#12 Wysłany: 17 Październik 2007, 20:30
przezylem kolizje z gora lodowa, ale dziobowe stery glebokosci odpadly , jednak warto, przy 17wezełkach pyknać czołowo, bokiem odradzam, bo beda przecieki w 3 przedzialach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum