Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Jezeli komus z was udalo sie wstawic do misji pole minowe lub sieci to prosze o podeslanie mi takiej misji.
Moje doswiadczenia z polami minowymi sa znikome pomimo wielu prob.
To ze pola minowe dzialaja jest faktem. sprawdzonym, przez sOnara.
Sieci umiem staswiać... Odezwij się na Ventrillo... Miny... Hmm... Przyznam, ze testuję dopiero... I chyba doszedłem...
Arek otwórz edytorem plik:
Campaing_SCR z katalogu: Data/Campaings... W okolicach brytyjskich portów zobaczysz pola minowe, itp... Hmm.... A może skopiować po prostu pole na nową lokację?
EDIT.
Pan zamawiał minkę z siecią?
(tak, otworzyłem ten plik i zobaczyłem, jak się wstawia miny... I teraz to ładnie działa w mojej misji... Zaminowałem Wilhelmsheven)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum