Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Koledzy, pomóżcie... powiedzcie ile bombek głębinowych może mieć jeden niszczyciel... 100 ? 200? od 1godziny jestem obrzucany, mych rywali jest dwu, a do wody wrzucili chyba z 200 bombek aha, jeszcze mają jeże (niszczyciel C&D Class i fregata Black Swain Class)
jak długo jeszcze mam to znosić mam schyłek roku 41, morze śródziemne
Ostatnio zmieniony przez Starszy sternik 11 Lipiec 2007, 14:30, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 1 raz Wiek: 42 Dołączył: 07 Mar 2007 Posty: 40 Skąd: Óć
#9 Wysłany: 11 Lipiec 2007, 16:33
Grając w GWX zdarzyło mi się, że po około godzinie zrzucania bombek DD tylko pływało nademną i przyśpieszało jak po zrzucie, ale nic w wodzie nie lądowało. Tak więc DD ma ograniczoną liczbę. Co prawda ilość zrzuconych głębinówek można liczyć w setkach, ale kiedyś się kończy
Pomógł: 1 raz Wiek: 47 Dołączył: 30 Maj 2005 Posty: 82 Skąd: ...z zaskoczenia
#14 Wysłany: 29 Lipiec 2007, 08:03
PL_Czereśniak napisał/a:
Grając w GWX zdarzyło mi się, że po około godzinie zrzucania bombek DD tylko pływało nademną i przyśpieszało jak po zrzucie, ale nic w wodzie nie lądowało. Tak więc DD ma ograniczoną liczbę. Co prawda ilość zrzuconych głębinówek można liczyć w setkach, ale kiedyś się kończy
Nie powinieneś porównywać GWX do "fabrycznego "SH3" bo mod ten zmienia podstawowe pliki prawie wszystkich jednostek. W GWX kończą się bomby, i nie ma ich setki a w "fabrycznym" SH3 bomby się nie kończą.
Co zaś do ucieczki przed DD to kilka razy leżałem na dnie (czasem bo nie miałem już wyjścia... przecieki i brak prądu) i przeżyłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum