Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam mam nadzieje ze to miejsce bedzie odpowiednie na moje pytanie:) Chce kupic SH3 ale uzywane czy w tej grze aby zagrac w multi jest wymagany jakis klucz ktory jest w orginalnym pudelku?? np. jak w Call of Duty?? Poniewaz nie chce kupic uzywanej gry a potem nie miec mozliwosci grac multi z Wami. Jak to jest wie ktos moze??
Tylko sprawa ma sie tak że jak kupujesz oryginał (nowy ze sklepu) to na dzięki kodowi zakładasz sobie konto na UBI (serwer do gier multi). Teraz pytanie czy poprzedni właściciel założył sobie takowe konto i ewentualnie jest chętny do jego oddania
Jest tez opcja grania w multi bez tego konta ( można wybrać serwer UBI i siec LAN). Tylko w tym drugim przypadku dochodzi w razie czego instalacja programu Hamachi (taki nawet 1 mb to nie zajmuje), ale muszą go mieć wszyscy chętni więc to taka dodatkowa komplikacja.
PS. Z tego Hamachi korzysta się głównie tylko wtedy jeśli serwery UBI padają (dość rzadko).
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 17 Lipiec 2007, 22:10, w całości zmieniany 1 raz
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#5 Wysłany: 24 Lipiec 2007, 01:53
Sprawa jest dziwa gdyż razem z Murinkiem mamy takie same cd-key'e na plytkach Gry kupilismy w roznych sklepach i w innym czasie. Mimo to mozemy grac razem w multi
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
ja mam orginała ale jednak jak ostatnio instalowałem sh3 to seriala niewpisywałem tylko odrazu gre scrackowałem i zrobiłem soie nowe konto (miałem peter13135 a zrobiłem se peter13135_pl)
czyli jakoś sie da
ps mój kolega ma pirata i też moze grać w sh3 na multi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum