Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Jacek Pomógł: 2 razy Wiek: 56 Dołączył: 01 Sie 2007 Posty: 161 Skąd: Jaworzno
#1 Wysłany: 5 Sierpień 2007, 09:50 A-Hoj
Witam wszystkich podwodniaków!
Mam na imię Jacek,dzięki za przyjęcie w szeregi Klanu.Do tej pory grałem sam w SH3, lecz sami wiecie jak jest w necie.Jestem zielony jeśli chodzi o te wszystkie programy i dodatki do gry ,ale już spotkałem się z dużą pomocą od ludzi Klanu za co jeszcze raz dziękuję.Mam nadzieję że będziemy się spotykać na wirtualnych morzach topiąc angoli ile wlezie.
zyziek_b
Mam nadzieję że będziemy się spotykać na wirtualnych morzach topiąc angoli ile wlezie.
A Francuzów, Włochów (po kapitulacji), Norwegów, Amerykanów, Hindusów, Rosjan, Polaków (z tymi uważaj. Argonx ich własnym kadłubem zasłania) to już nie? Toż to też alianci...
A jeden z tzw. misjonarzy szykuje misje po stronie aliantów Więc do Niemców też się postrzela
Do zobaczenia na wirtualnych morzach i oceanach. Jakbyś potrzebował jakiejś pomocy, wal!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum