POLISHSEAMEN Strona Główna POLISHSEAMEN
**** Forum Klanowe PolishSeamen ****

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki

Zaproszenie

Ogłoszenie 

ZAPRASZAMY NA SERWER GŁOSOWY DISCORD

Uwaga ! Uwaga ! W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen. Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego. Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika. Adres się nie zmienia. Dalej jest to

www.forum.polishseamen.pl

Zachęcamy wszystkich do ponownego zarejestrowania się u nas i do czynnego udziału w naszej społeczności.

Przepraszamy za problemy. Pozdrawiamy Administracja PolishSeamen.

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: PL_HUBAL
4 Grudzień 2007, 19:10
Szalenstwo....
Autor Wiadomość
anasahim 

Kraj:
poland

#1  Wysłany: 31 Sierpień 2007, 13:13   Szalenstwo....

Nie no ludziska oszalec mozna ....fajna gra ale sa buraki co ja psuja ...wracam kolejny raz do tego samego ...czyli patrolu z lornetka ....trzy razy mi zaliczylo ...kolejny patrol tez zwiad tyle ze inne wyspy (nie napracowali sie programisci)Plywam wedlug dziennika juz ponad 2 miesiace wynurzony i zanurzony w odleglosci 150 km ,pozniej 300 a nawet 1000 , pozniej tylko w kwadracie gdzie jest gwiazdka z lornetka wszedzie po 48-70h , zatopilem 37590ton statkow w tym 5 wojennych ...i nadal pomaranczowa gwiazdka ...oczuwisice tez wysylam status/raport do bazy ...i nie dostaje nowego zlecenia ...dostawalem po zaliczonym patrolu ...ale jak go zaliczyc jak gwiazdka nadal pomaranczowa ....;/

P.S. Czytalem na forum ubi softu ze wielu ludzi ma z tym problem wiec jest to niedociagniecie programistow ...tam wszyscy pisza jedno 150km wokol gwiazdki przez 48h ...u mnie tym razem to nie dziala ...POMOCY jesli ktos wie dokladnie na czym polega ten juz jak dla mnie irytujacy patrol.....

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Rafał; Finek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#2  Wysłany: 31 Sierpień 2007, 15:11   

Przyznam, że specjalnie na Sh4 nie znam się, ale oglądałem plik kampanii i nie podoba misię jedna linijka... Czas..... 2880.0000...
Hmmm... Ale jak innym działa, to przecież nie wina tego...
A może w patchu coś schrzanili? Tak samo jak z tym działem na dziobie (u mnie nie mam wtedy załogi). W 1.2 działało, a w 1.3 już nie...

Mnie też ten błąd irytował... Ale wróciłem do bazy i dostałem 2 medale :D
http://pl.youtube.com/profile?user=FinekTSC

anasahim 

Kraj:
poland

#3  Wysłany: 31 Sierpień 2007, 17:43   

tak tak ja tez moge wrocici do bazy tez dostaje medale....ale punktow reputacji prawie zero choc mam 65% realizmu i co najwazniejsze po powrocie do bazy bez wykonanego zadania , nastepna misja jest taka sama jak poprzednia ..po prostu nie zalicza tej....wiec powrot do bazy odpada....nic to odkladam "prawie super " giere na polke i czekamy na path 1.4 (LOL) na oficjalnym forum tez wszyscy czekaja na 1.4 bo ten blad jest niczym w porownaiu co wyczytalem jakie problemy maja inni gracze...ale oczywisice jak ktos zna sposob na ta misje "z lornetka " bylbym niezmiernie wdzieczny jakby wypowiedzial sie na ten temat.....

PL_CMDR Blue R 
Kapitan zur See

Kraj:
poland

Imię: Rafał; Finek
Ulubiona Gra: Silent Hunter III

#4  Wysłany: 31 Sierpień 2007, 18:20   

Czy nie zalicza... Jak patrzę w pliki to wszystko wskazuje, że następna misja musi być taka sama... Bo gdzie niby mają cię wysłać? Do Europy? A na patch 1.4 też czekam
http://pl.youtube.com/profile?user=FinekTSC
Ostatnio zmieniony przez PL_CMDR Blue R 31 Sierpień 2007, 18:20, w całości zmieniany 1 raz  

PL_Marco 

Kraj:
poland

Imię: Kamil

#5  Wysłany: 1 Wrzesień 2007, 10:58   

Prędzej wyjdzie Silent Hunter 5 niż poprawka 1.4 do Silent Hunter 4 bo chłopaki na Subsimie już rozpoczęli dyskusje co będzie następne.

LINK
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 1 Wrzesień 2007, 10:59, w całości zmieniany 1 raz  

anasahim 

Kraj:
poland

#6  Wysłany: 2 Wrzesień 2007, 12:36   

Superrrr....wrocilem do bazy ...bo co innego mi zostalo...nie zaliczylem misji ...ale nic to dostalem medale of course z 1000pkt reputacji i co najlepsze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! za zaslugi dostalem nowy okret BAJABONGO....tyle ze dwa razy gorszy.!!!!!!!!!! wolniejszy i z i 15 torpedami LOLOLOL lecimy ...moze mozna zatopic ze dwa srednie frachtowce i modlic sie by trafila torpeda ...zreszta i tak po 3-4 atakach powrot do bazy .....jak dla mnie to byl ostatni cios ponizej pasa z ubisoftu...wiec dziekuje wszytkim za uwage i pomoc ...powodzenia panowie..;)

PL_Rapciu 
Leutnant zur See

Kraj:
poland

#7  Wysłany: 10 Wrzesień 2007, 20:45   

link wprawdzie forum angielsko jezyczne ale mozna spokojnie wyczytac kryteria ukonczenia poszczegolnych zadan. Pytanie tylko czy to zadziala... :?

Odpowiedz do tematu