Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Tak wlasnie prezentuje sie wieksza czesc "rodziny ubootow" . Czy to nie piekny widok ? :
Wszystkie jednostki sa wykonane przeze mnie i PL_Szczura. Niektórych historycznych kamuflazy nie dalo sie odtworzyc, mam jednak nadzieje, ze nasze "zastepcze" malowanie rowniez przypadnie wam do gustu. :mrgreen:
Jednostki te różnią się nie tylko wyglądem ale też parametrami i uzbrojeniem.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#9 Wysłany: 29 Wrzesień 2005, 20:56
Cytat:
6 tubów na dziobie to jest to ech . . .
A czym sie tutaj zachwycac?? Wloski typ CAGNI posiada 14 WT to jest dopiero wypas:)
thx Egon, w pierwszej chwili się nie połapałem,
a ja myślałem że amerykańce mieli duże OP (poza japońskimi)
ciekawe jakie to ma osiągi, ale zdaje się że na ich jednostkach dowodzili podoficerowie, bo brakowało oficerów
_________________ Who dares, WINS - SAS
Run silent, run deep, sink every ship you see and escape the DD! . . .
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum