Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
czy jest możliwe wstawienie innego uzbrojenia niz działo pokładowe na ta platforme z przodu?
nie chodzi o zamiane działa pokładowego na działo bismarcka, lecz o flak guna taki jak na niszczyciielach ( ośmiolufowe) ,
W samej grze bez modyfikacji plików dziobowego działa nie zmienisz na inne.
Ale rufowe i pelotki można zmieniać.
Ja w swoim IX D2 z tyłu mam poczwórną 20 zamiast 37.
Ale to dopiero w późniejszych latach można zmieniać.
Imię: adam
Wiek: 41 Dołączył: 12 Sie 2007 Posty: 100 Skąd: wieliczka
#5 Wysłany: 24 Październik 2007, 16:21
z plików CFG nie mozna uzyc uzbrojenia gdyz nie da sie jstrzelać, podmieniłem działo na flakguna z t3 tanker'a i moglem nim kierować chociaz nie bylo zalogi, kosztem działek rufowych . czym moge odczytac pliki subguns wordpad wydziela tylko krzaczki i nie moge znalesc zadnych danych.. chodzi o otwarcie plików dat i sim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum