Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
jestem lukasz, postanowilem troche odpoczac od navy fielda, przeczytalem o tym forum na naszym forum heh wiec zawitalem do starej milosci. Mam nadzieje, ze bedzie kupa zabawy pozdrawiam
_________________ Fritz-Julius Lemp
19 ships sunk for a total of 96.314 GRT
1 auxiliary warship sunk for a total of 325 GRT
3 ships damaged for a total of 14.317 GRT
1 warship damaged for a total of 31.100 tons
nie rezygnuje z Nfa, za daleko siedzie heheh, mam male marzonkoi zeby dobic do 120, jeszcze 12 lvli ale musze troche odpoczac , sami wiecie jak to jet. Prawda jednak nawet jesli chodzi o SH jest okrutna, ostatnio cos z czasem u mnie kruucho, zmienilem prace, zaczela sie szkola, narzeczona krzyczy ze ma dosc sluchania o kriegsmarine. Z reszta co ja wam bede mowil, sam sie w tym babrzecie. Hubal juz mi bardzo pomaga, dziekuje za powitanie i hubalowi za pomoc, obiecuje ze jak tylko poukladam swoje sparwy to na pewno znajdzie sie czas na patrol z wami, nei moge sie doczekac.
POzdrawiam
Ostatnio zmieniony przez boch 26 Październik 2007, 08:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum