Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Boolo - przeżył i zatopił PL_Marco ale podczas ataku nie zauważył ( ?) małego mercha i jego też przy okazji skasował O_o
PL_Rapciu - przeżył topiąc suba Hubala którego jednak wcześniej "rozłączyło"
PL_Lisiu - przeżył, zatopił PL_Wolfa
SUB:
PL_HUBAL - rozłączyło mu neta (dobra dobra my już wiemy że zobaczył że na DD są Rabe, Boolo i Ja więc wolał uciec ) --> zdążył wcześniej odpalić torpedy i trafił 2 merchy ale tylko 1 zatonął
PL_Marco - zatopiony przez Boola bo odważnym i brawurowym ataku na konwój
PL_Wolf - nie zdążył dojść do konwoju bo wykryłem go JA a wiadomo co to oznacza dla suba
3v3.gif
Plik ściągnięto 19 raz(y) 131.29 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Lisiu 9 Wrzesień 2008, 18:00, w całości zmieniany 4 razy
PL_HUBAL - zatopiony przez Rapcia po tym jak jego sub (po wcześniejszej ucieczce z pokładu kapitana) wyszedł na powierzchni zdążył wcześniej odpalić torpedy i trafił 2 merchy ale tylko 1 zatonął
Czy 48 raz z kolei mam się powtórzyć że MNIE ROZłĄCZYŁO
Zacznijcie w końcu słuchać co do was mówię, bo to już mnie zaczyna irytować...
03:20 PL_Rabe has left the game.
03:20 PL_Lisiu has left the game.
03:20 PL_Marco has left the game.
03:20 Boolo has left the game.
03:20 PL_HUBAL is now the host.
03:20 PL_Wolf has left the game.
"PROSZĘ" o zmienienie mnie jako KIA LICZONY w tabeli oraz zmniane wpisu w raporcie na forum.
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_HUBAL 6 Listopad 2007, 08:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum