Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Maciej Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 121 Skąd: Lublin
#1 Wysłany: 6 Grudzień 2007, 12:09 GWX 2.0 jest
no więc mod w wersji 2.0 jest lecz do pobrania tylko za opłatą, stan ten będzie trwał aż do 16 grudnia kiedy będzie można ściągnąć paczke za darmo
http://www.subsim.com/sub...onation1207.php
Panowie jestem po wstępnym przejrzeniu MANUALA do GWX 2.0 i powiem w prost że nie widziałem jeszcze gry które maiła by czy to oryginalnie czy także przez fanatyków zrobionego lepiej manuala.
On powala na kolana a już nie mówię co będzie jak odpalę GWX 2.0 na swoim sprzęcie.
GWX śmiało mógłby konkurować z wieloma komercyjnymi tytułami i zostawić je daleko z tyłu (jeżeli chodzi o jakość)... Chyba niedługo po raz kolejny U-47 wyruszy na kampanię
Imię: Claude
#8 Wysłany: 7 Grudzień 2007, 16:40
Zssysanie rozpocznie sie 09.12 , 3,9gb to raczej ciezko bedzie wrzucic na jakis serwer
"....When Kpt. Lehmann gives the signal, I will reply with the GWX 2.0 download info and you can be the first to start hunting merchants in the best SH3 mod ever..."
_________________ 1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....
Ostatnio zmieniony przez Claude 7 Grudzień 2007, 16:42, w całości zmieniany 1 raz
Dobra już mogę powiedzieć żebyś sie Claude nie martwił GWX 2.0 będzie miał około 1 GB do ściągniecia (skompresowany) a po rozpakowaniu jego objętość wzrośnie do 3,3 GB
Imię: Maciej Pomógł: 3 razy Dołączył: 22 Maj 2006 Posty: 121 Skąd: Lublin
#13 Wysłany: 7 Grudzień 2007, 23:12
e no nie ma potrzeby fizycznego wrzucania gdziekolwiek wystarczy pierwszy lepszy klient ftp, troche miejsca na dysku , publiczne ip i można udostępnić na hasło bedzie nawet legalnie bo w koncu to tak jakby sie koledze na cd dalo
przegladam od dwohc godziny manuala do GWX 2.0 i nie wiem co powiedziec, kompletnie mnie zatkalo. To najcudowniejszy prezent pod choinke, poprostu bosko
Imię: Claude
#16 Wysłany: 8 Grudzień 2007, 13:05
Nie moge sie doczekac po obejrzeniu tego trailera.
Pudel - ekipa od GWX gra bardzo fair , mam dla nich olbrzymi szacunek, 19.12 przekaza GWX 2.0 do pobrania za free, niecierpliwi moga miec tego moda odrobine wczesniej, za nawet przekazanie 10 usd - to lekko ponad 20 pln. Ja tez chce byc fair w stosunku do nich.
Ta ekipa naprawde mocno sie napracowala (w przeciwienstwie do Ubisoftu)
_________________ 1942, irgendwo im Nordatlantik - "Alaaarm!"....
Ostatnio zmieniony przez Claude 8 Grudzień 2007, 13:06, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum