Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 27 Grudzień 2007, 20:41 Powitanie ludzi morza /komputerowego :-) /
Witajcie wszyscy zafascynowani jako i ja grami o łodziach podwodnych. Jestem z kraju nad Wisłą. Komputer mam opanowany "jakotako", ale odnoszę wrażenie, że nie można go opanować tak do końca bo to "diabelska maszyna", tyle, że czasem sie przydaje. Tak naprawde to do zakupu komputera zmobilizowała mnie gra Silent Hunter II. Strasznie mnie interesowało jak to jest pod wodą. Zafascynowała mnie SH II i jestem jej "męczennikiem" do dnia dzisiejszego z dłuuugą przerwą.
Cieszy mnie, że wreszcie znalazłem interesujące forum . Mam nadzieję, że mi w przyszłości pomożecie rozwiązać problem związany z SH II bo sam sobie nie mogę poradzić, ale to w innym temacie. To było przyczyna dłuuugiej przerwy. Zaraz wyruszam na łowy .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum