Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Kupiłem w EMPIK-u w końcu listopada. Gra z Kolekcji Klasyki chodzi u mnie bez płyty, co bardzo mnie ucieszyło. Na stronie tytułowej nad napisem "PL" informacja "NOWA, ulepszona polska edycja". Czy u Ciebie tak samo?
Również posiadam SH3 z kolekcji klasyki, która chodzi bez płyty także podczas potyczek internetowych. "Kolekcje klasyki poleca Piotr Fronczewski" hehe taka anegdotka
Imię: Olamagato Pomógł: 4 razy Wiek: 54 Dołączył: 03 Paź 2005 Posty: 253 Skąd: z piekła rodem
#6 Wysłany: 18 Styczeń 2008, 11:58
Cytat:
Czy to jest oficjalny noDVD patch czy zwykły *******?
W sumie działanie jest identyczne.
Cytat:
Jesli oficjalny, to skąd można go pobrać? Pirata nie chcę.
Nawet na tym forum jak trochę pogrzebiesz, to znajdziesz we wcześniejszych postach. Używam tego dzisiaj można chyba oficjalnie powiedzieć "patcha" od dobrego roku, a SH3 jest stabilny jak żyleta. Nie jest wykluczone, że do wersji S$S dołączono te same pliki. Konkretnie jest 5 plików, które się różnią od wydania premierowego.
Kupiłem jakis tydzień temu "Nowa ulepszona polska edycja" i też chodzi bez zarzutu. Zastanawiam się czy Fronczewski faktycznie w to grał Pewnie w Unreal Tounament głos użyczył Linda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum