Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
No właśnie o tym cały czas mówie... Ja z tego tutoriala na płycie mało kumam, dlatego tutaj coś takiego prowizorycznego napisałem wyżej, ale to ma troche błędów...
Imię: K Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 243 Skąd: 3miasto
#42 Wysłany: 14 Styczeń 2008, 18:36 Piątek
Proponuję rozgrywkę w piątekowy wieczór, spotkanie na GameSpy ok 21:00, scenariusz narazie jeszcze nie sprecyzowany (ustalimy to do środy) choć raczej na pewno będzie to forsowanie podejścia do portu (KILOs & AKULAs vs FFGs)
Imię: Rafał Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: Swinemünde
#43 Wysłany: 14 Styczeń 2008, 22:31 Re: Piątek
grindler napisał/a:
Proponuję rozgrywkę w piątekowy wieczór
Hej, a można się podłączyć do Was?
DW sobie siedzi na dysku i ostatnio w ogóle w niego nie gram. Jak coś to mogę się podłączyć do jakiejś grupy na podwodniaku. Z fregatami to mi za bardzo nie idzie. A tak btw. to gracie na czystym DW czy np. z modem LWAMI ?
Aha, gracie w trybie multistation czy każdy ma swoją łódkę?
#48 Wysłany: 16 Styczeń 2008, 20:25
Używamy ventrilo, szczegóły dot. servera ustalamy zazwyczaj przed rozgrywką na GameSpy -polecam zainstalować bo znacznie ułatwia zebranie ludzi i uruchomienie sesji. Co do gry, poza wersją v1.04 i LWAMI v3.08, nic więcej nie będzie potrzebne.
Co do gry w DW, sam osobiście będę mógł zagrać dopiero w ostatni piątek przed feriami i w ferie co dziennie chyba, że gdzieś wyjadę na weekend w pierwszym tygodniu ferii.
#50 Wysłany: 4 Luty 2008, 18:36
Proponuję rozgrywkę w najbliższy piątek, jak zwykle spotkanie na GameSpy 21:00. Nie jestem jeszcze pewny w co zagramy, choć skłaniam się ku scenariuszowi rozegranemu w ubiegły piątek (potrzeba w nim jedną rzecz poprawić). Swoją drogą tamta rozgrywka mimo problemów ze scenariuszem wypadła naprawdę ciekawie -szczególnie ze względu na bardziej złożone ROE, co wprowadzało element "negocjacji" pomiędzy stronami.
Piszę tu żeby offtopa nie robić w temacie o Gothlandzie.
Grałem w Somos chyba 3 czy 2 razy, 1 raz to dosyć szybko odpadłem bo się uczyłem grać po ponad 3 miesięcznej przerwie ale ostatnim razem zostałem sam na mapie przeciwko 3em OHP z tego jednego zatopiłem. Nie wiem czy taką rzeź chłopaki zrobili tym KILO, sami musieli się napracować żeby mnie dopaść.
Grindler, jak chcesz to możesz rzucić chłopakom na GS tą moją misje...
Negocjuje z bratem w sprawie zajęcia komputera w piątek wieczorem .
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 5 Luty 2008, 18:23, w całości zmieniany 1 raz
#52 Wysłany: 5 Luty 2008, 23:10
Pamiętam tamtą rozgrywkę, bo sam wtedy prowadziłem zespół fregat -ciekawa rozgrywka była. Możemy to zagrać w piątek, rzucę ludziom propozycję i dam w miarę szybko odpowiedź tu na forum.
Zagraliśmy.
Zatopiłem jedną zatopioną FFG, jedna ponoć jeszcze uszkodzona... Niestety, zaufałem sobie... a przy okajzi zapomniałem o naładowaniu decoyi i...
Awaryjne wynurzenie nie pomogło, chociaż w tych warunkach stanu morza - powinno troszeczkę...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum