Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam Pomógł: 1 raz Wiek: 30 Dołączył: 14 Sty 2008 Posty: 170 Skąd: Krobia
#1 Wysłany: 14 Styczeń 2008, 16:14 Okręt na dnie !!!
Czy próbowaliście kiedyś np. na głębokości pod kilem ok. 100 metrów osiąść na dnie i udawać dno ?? Oczywiście będąc pod stałym atakiem NISZCZYCIELI . Niewiem jak wy ale mi sie to jakoś udało.
PS. Napiszcie jak wam to sie udało i z jakimi skutkami.
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#5 Wysłany: 16 Styczeń 2008, 12:29
Sam często udaje dno, bo dno nigdy nie jest idealnie równe wiec moga mnie za jakiś wybój terenu uznac Ale jak dna nie ma.... no głęboko bardzo głęboko jest.... to wykorzystuje swoją taktykę, alee jej nie podam bo ci z DD mieliby ułatwienie
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#8 Wysłany: 17 Styczeń 2008, 15:32
pawelus6 napisał/a:
To mi sie cos z sh2-jką pokitrało
W SH2 udawania na MULTI martwego na dnie nic nie da:)
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#9 Wysłany: 17 Styczeń 2008, 15:40
Zalezy tez z kim grasz.... Jak z kompem to cie wykryje, jak ze słabym graczem to moze to olać (tak jak w przypadku mojego kuzyna ^^ ja na dnie a ten mnie szuka w promieniu 10km) a jak sie trafi na doświadczonego to może być
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#10 Wysłany: 17 Styczeń 2008, 15:44
HEH no to chyba ten Twoj kuzyn nie zna zasad gry SH2 vs DC:) Bo raz namierzony okret podwodny przez eskorte- przez czlowieka- nie jest w stanie zgubic go
#11 Wysłany: 17 Styczeń 2008, 15:49
Najwyraźniej nie umie grać Ale taki to juz los z tym noobem, ja mu nawet ułatwiłem robote bo silniki włączyłem, nie wiem co on w tym czasie robił..., moze zwiał sprzed kompa ;p bo to ze mnie nie namierzył to mnie dziwi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum