Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 19 Styczeń 2008, 22:11 Other Side - ciag dalszy zabawy
PL_David napisał/a:
Ponieważ czuję się zobowiązany do tego, żeby Other Side wyszedł napiszę może jak to wyglada na chwilę obecną.
Wiec mod waży ok. 700 MB (po rozpakowaniu 2,5 GB). Zawiera w sobie dużo modów, które niektórym z Was sa znane ale jest też w nim kupę pracy mojej i PL_Szczura. Dodaje do gry sporo jednostek (część też jest Wam znana ale gre ubarwiają.. )
Na chwile obecną pakiet da sie zainstalować i można popływać dwoma okrętami rosyjskimi, amerykańskim, japońskim oraz brytyjskim. Pozostało kilka "niedoróbek" które zrobić oczywiście trzeba ale nie wpływają już na grywalność. Wszystko najważniejsze jest zrobione.
Mod nie zawiera misji, bo te sa jeszcze w stadium dopracowywania ale ponieważ autorem misji jest tylko PL_Szczur, jestem w stanie to co jest na chwilę obecną zrobione udostępnić (bez misji oczywiście)
Misje mogą z powodzeniem byc dodatkiem do tego moda ale jak napisałem wyzej nie jestem autorem misji, moja "działka" jest zupełnie inna.
Żeby niejako pośpieszyć sprawe "Other side" mam taki pomysł, że to co jest teraz wypuszczę już. Wszyscy, którzy sa tego ciekawi spróbują, zainstalują i ocenią co jeszcze można zmienić (bo na pewno będzie potrzebny mały service pack, nie do tego żeby działało bo działa ale pewne rzeczy trzeba poprawić) W tym czasie może ktoś się pokusi o napisanie misji już pod tego moda (a uwierzcie mi jest to arcy trudne).
Co do poprawek i ewentualnych zmian po sugestiach Waszych, zobowiązuję sie, że to zrobie. Chcę jednak znać Waszą opinie na temat tego co napisałem powyżej.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum