Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam wszystki matrosów jstem owy co prawda pierwsza moja przygod z SH II rozpoczęla sie ponad rok temu ale był to singiel Teraz chciałbym spróbowac emocji w wilczym stadzie u boku doświadczonych "hunterów"
Mam nadziej że już nie długo wypłyniemy razem na bezkres zimnego Atlantyku
POZDRAWIAM
AHOY
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#4 Wysłany: 15 Październik 2005, 09:14
Witamy na bezkresnych wodach, jesli w singlu byles killerem to w multi nasi kochani kapitanowie dd szybko cie wyprostuja. Nie ma najmniejszego porownania do singla. Licz sie z tym ze gra odkryje przed toba nowe oblicze, ktorego nie znales.
zapraszam na mostek i do zobaczenia na patrolu.
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
#8 Wysłany: 17 Październik 2005, 14:50
MORSVIN dzisiaj dalej atakujemy instalacje pakietow jak bedziesz gotow to wejdz na VENTO
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#9 Wysłany: 17 Październik 2005, 20:24
Witaj Morsvin! Jestes dowodca suba a wiec jestesmy po tej samej stronie barykady Daj popalic tym "mieczakom" na DD Boja sie zimnej atlantyckiej wody jak ognia wiec zatapiaj, ograbiaj i siej postrach na wszystkich morskich szlakach. Ahoj....
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum