Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Ostatnio znalazlem archaiczne zdjecie taktyki zastosowanej przez jednego z wowczas poczatkujacych graczy, wymieniac go nie bede co by nie pogorszyc jego reputacji, a kto wtedy plynal ten wie kto to
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Imię: Maciej
#5 Wysłany: 21 Październik 2005, 09:10
Egon, jak sam powiedziałeś gracz był początkujący. W klanie na pewno są i tacy, co po dłuższej wprawce nadal popełniają te same błędy. Zwrócić uwagę i po sprawie. W końcu sami wiecie, że gra na multi to zupełnie coś innego.
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Imię: Michał Pomógł: 3 razy Wiek: 42 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 329 Skąd: Mysłowice
#6 Wysłany: 21 Październik 2005, 19:44
Cytat:
Egon, jak sam powiedziałeś gracz był początkujący. W klanie na pewno są i tacy, co po dłuższej wprawce nadal popełniają te same błędy. Zwrócić uwagę i po sprawie. W końcu sami wiecie, że gra na multi to zupełnie coś innego.
Nie chodzilo mi tu o oczernianie kogokolwiek lub osmieszanie a po prostu przedstawienie jednej z wielu komicznych sytuacji ktore sie pojawiaja przy wspolnych grach sh2/dc
Witam. Egon to fantastyczne Rzeczywiście patrzy się na to z rozbawieniem. Jednocześnie wspomnę tu, że kropki stawiane przez innego gracza można usunąć. Ja tak często robiłem gdy na mapie tworzył się bałagan.
_________________ Tylko ten się nie myli kto nic nie robi
Stawianie kropek na mapie nie jest złym pomysłem ale jak sie to robi z glową. Tylko nie rozumiem tego jeżeli chodzi o suby. Na niszczycielach to pomaga ale jak są podawane ważne informacje a nie opis przygód ze swojego patrolu.
Imię: Paweł Pomógł: 2 razy Wiek: 31 Dołączył: 10 Gru 2007 Posty: 142 Skąd: Knurów
#10 Wysłany: 15 Styczeń 2008, 20:33
Ja uzywam tych kropek przy tzw. zapadneciach dna, ze dopiero na max przyblizeniu widac taka bardziej ciemnawa plamke, mialem taka sytuacje bylo dno na 59m i bylo zapadniecie o srednicy 1km i mialo dno 180m
_________________ Tam Gdzie jest wygrany, tam jest i przegrany. Nikt nie jest nieśmiertelny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum