Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Na SH4?
1.1 pewnie masz od razu
1.2 ze strony Cenegi - aby tłumaczenie poprawiło i parę innych baboli
1.3 - aby w końcu zadziałało ręczne sterowani
I jeszcze 1.4
Angielska wersje:) oczywiscie nieorginalna:(na sprawdzenie czzy jako tako bedzie mi chodzil
TO FORUM NIE PROPAGUJE ANI NIE TOLERUJE PIRACTWA
A jeżeli chcesz sprawdzić czy gra będzie działała na Twoim komputerze, to od tego jest opis NA PUDEŁKU lub NA STRONIE PRODUCENTA z wymaganiami technicznymi.
To było Chińskie ostrzeżenie....
_________________ "...Jesteście nabrani, tak bardzo nabrani..."
T.Love
Ostatnio zmieniony przez PL_HUBAL 14 Luty 2008, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#12 Wysłany: 18 Luty 2008, 15:19
wyluzujcie panowie... Ja z SH3 zrobiłem tak samo - najpierw pirat, a jak gra okazała się warta pieniążków, to zakupiłem oryginał. Szczerze tak samo zrobiłem z SH4, choć pierwszy raz pożyczyłem od kumpla. Kumpel wyjechał, więc załatwiłem sobie pirata i wczoraj odpaliłem SH4 na nowym sprzęcie i wszystko śmiga mi na maxa. Zobaczę jeszcze ten patch 1.4 i jak okaże się, że wszystko jest si, to wspomogę producentów. Ja wersję pirackie traktuje, jak swego rodzaju dema, bo z reguły (może ja mam tylko takiego pecha) nie do końca wszystko jest ok z piratami. Jak ma się oryginał, to wszystko działa, jak należy, a jak nie, to zawsze można się gdzieś z tym zwrócić. Wszystkie dodatki działają bez problemów, patche itp.
Ostatnio gram w wiedźmina i nie miałem czasu grać w SH4. Wiedźmina mam oryginał, choć i tak używam ****** bo nie chce mi się za każdym razem płytki do dvd wkładać, a tak odpalam i gram
Ostatnio zmieniony przez Sokół 18 Luty 2008, 15:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum