Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam.. nie znamy się w większości , ale kupowałem już premy i itemki dla kilku z was więc postanowiłem przybliżyć swoją osobę innym.
Nick Devil jak widać.. lat za dużo.. czyli 24 .. w NF-a gram...hmm... 4-rty rok będzie leciał... uff to już tyle czasu ?
Oczywiście nie gram z wami na serwerze europejskim tylko na amerykańskim.
Do osiągnięć mogę sobie wpisać 6-ste miejsce na ogólnoświatowym turnieju NF-a (tak NF ma więcej niż 2 serwerki a mianowicie 4-ry... Koreański , Japoński , Amerykański i ten na którym gracie Europejski) w Korei.. Owszem pojechałem tam na turniej . Oczywiście nie zrobiłem tego sam tylko z przyjaciółmi z floty ORP, której obecnie po ostatniej reorganizacji jestem współ-liderem. Żeby dostać się do finału musieliśmy także zdobyć 2-gie miejsce w finale regionalnym naszego serwera w Los Angeles (tam nie pojechałem z braku wizy).
Oprócz tego jestem administratorem forum floty na NA (North America) serwie : www.pmw.civland.com
Po takim przedstawieniu się chce dołożyć także informację,że zajmuję się zakupem prem i itemów na obu serwerach. Przy czym na NA robię to przez Gift system ze swojego konta , na EU muszę logować się na wasze. Robię to od prawie roku i skarg jeszcze nie było . Także polecam swoją skromną osobę .
W razie jakichś pytań odnośnie gry czy samego płacenia za coś proszę zgłaszać się na pw tutaj lub gg : 1698084 (zawsze niewidoczny).
To tyle co chciałem napisać ...
Pomyślnych patroli .
[ Dodano: 30 Styczeń 2008, 17:22 ]
Byłbym zapomniał.. jakbyście potrzebowali kupić coś w innej grze gdzie potrzeba skorzystać z PayPal lub karty kredytowej to też możecie zapytać .
Jestem , jestem... trzeba kiedyś zebrać ludzi z tego forum i mojego którzy mieszkają w "Silesi" I się spotkać.... ale zasmucę Cię troszkę... wódki pić razem nie mogliśmy... z prostego powodu jakim jest moja abstynencja .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum