Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 15 Październik 2005, 23:21 Tak więc jestem...
No tak, Nadszedł czas by się przedstawić starym wyjadaczom...
Więc jestem, to ja, ten sam co zawsze chociasz codziennie inny...
Co dzien ta sama muzyka brzmi inaczej...
Co dzien ta sama dziewczyna a kocham ja coraz bardziej...
Co dzien ci sami koledzy a pieprzą od rzeczy każdy co innego...
Co dzien patrole na morzu północnym i zawsze braknie jednej torpedy...
Mam nadzieje ze dalej kazdy dzien bedzie przynosil cos nowego...
Może nie zaczełem orginalnie na temat podwodniactwa, ale to tesz moja pasja, i jak zmienne jest życie tak fascynujaca mam nadzieje bedzie gra z wami w multi.
Jeszcze nigdy tego nie robiłem, ale koleżanki mówiły że pierwszy raz boli najbardziej a później jusz jakoś idzie, aż w końcu staje sie przyjemne.
Nie wiem nic o pływaniu w SH2 na multi.
Mam nadzieje ze sie dowiem.
Jestem spod granicy polsko- czeskiej nad morzem byłem 7 lat temu i to muj jak dotąd jedyny kontakt z otwartą wodą.
Imię: Maciej
#3 Wysłany: 16 Październik 2005, 00:29
Witamy serdecznie!!!
Wierz mi, ze multi to świetna zabawa i odprężenie od codziennego zgiełku, co potwierdzi chyba każdy kto tego spróbował. Więc wyposaż swój okręt i wypływaj na patrol...
_________________ Kapitänleutnant Hartmann
Kommandant von U-56
V - U-Boot Flotilla "Emsmann"
Imię: Archeos
Ulubiona Gra: SH3, S.T.A.L.K.E.R, Civilization Pomógł: 2 razy Wiek: 43 Dołączył: 31 Maj 2005 Posty: 54 Skąd: Łódź/Warszawa
#5 Wysłany: 16 Październik 2005, 13:06
Dokładnie jak mówi Jaca.. To wielka alternatywa od rzeczywistości.. Powiem Ci że ostatnio moja żona rodziła, a ja nie mogłem byc przy porodzie bo akurat Rik i Hartmann uwzięli się na konwój, wobec czego mając w myśli stare porzekadło "słuzba nie drużba" ganiałem ich przez przeszło 12 godzin po północnym atlantyku.. Uff.. Okazało sie że jednak miałem chłopca..
Hej skoro temat jeszcze nie wygasł to chce jeszcze spytać ile trwa taka przeciątna gra multi ( Bo z czasem to u mnie słabiutko- MATURKA)
I z tego co sie domysliłem to nie istnieje w trybie multi takie coś jak kompresja czasu?!
Aha i jeszce to. Jak gracie w multi to np druyzyna polująca subami rozmawia sobie na Spikerze (no Ventrilo) czy jest to niemozliwe (bądź niedozwolone) a jeśli tak można to czy nie spowalnia to naszego łącza??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum