Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Rafał Pomógł: 1 raz Dołączył: 03 Maj 2007 Posty: 83 Skąd: Swinemünde
#22 Wysłany: 21 Kwiecień 2008, 18:10
Sokół napisał/a:
właśnie doczytałem - za chwilunię instaluje gwx 2.1.
Tylko nie baw się w tę instalację co to napisali, że najpierw to, pózniej tamto, reboot itp.
Normalnie skopiuj gdzieś czystą wersję SH3, doinstaluj GWX 2.0 upatchuj go GWX 2.1
i normalnie go uruchom.
Mozna jeszcze skasować katalog ../Data/Movies/Intro/
będzie się szybciej gra uruchamiać.
Cytat:
mam nadzieje, że spolszczenie będzie banglało
A tego to nie wiem, gram na angielskiej.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez bufi 21 Kwiecień 2008, 18:11, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Michał Pomógł: 4 razy Wiek: 43 Dołączył: 16 Lut 2007 Posty: 330 Skąd: Pruszcz Gd.
#23 Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 00:04
uruchomiłem normalnie i ze spolszczeniem. patch 2.1. nie wprowadził nowych jednostek, więc ewentualnie może różnić się komunikatami z początku wojny (sierpień), ale ja kontynuuje karierę, więc nie ma problemu.
Mam problem jedynie w celach misji -3 raz z rzędu moim obszarem jest CF61.... chyba cóś nie tak? ale mimo wszystko płynę tam i później mam swoje miejscówki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum