Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam serdecznie wszystkich podwodniaków. Myslę, ze swoja przygodę z SH mogę śmiało nazwać fascynacją która mi wyznaczyła kurs na wasze forum:) Gram od miesiąca i liczę, że uda mi się z wami popłynąć kiedy podniosę realizm z 77% na 100... Mam nadzieje, że fakt, iz jestem z głębokiego południa nie zdyskwalifikuje mnie na wejściu na miano szczura lądowego, a uczestnictwo tutaj pozwoli wzbogacic doswiadczenie i moze nawet pomoc (niekoniecznie w dziedzinie marynistycznej):D.
Pozdrawiam.
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#3 Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 18:03
No ja akurat znajduje się w tej mniejszości, nie martw się pomożemy ci w zdobywaniu umiejętności (co prawda jeśli chodzi o SH3 to ja akurat z W.A.R.D.C a nie PS ale trzeba pomagać sobie nawzajem)
Nokturn małe pytanko, w jakiego SH grasz? 2, 3 czy 4?
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Gram ponoć w jedyną słuszną wersje czyli SH III:) Coz jesli uboot to niemiecki... Mysle, że przy IV nie byłoby juz tego klimatu. Dziś podniosłem realizm do 89% i jedyne włączone funkcje to widok zewnętrzny i kamera za torpedą. Tego pierwszego używam wyłącznie kiedy nic się nie dzieje i chcę sobie popatrzeć na łódke:) W środku akcji nigdy jej ni stosuje, więc właściwie moge powiedziec że ustawienia są na setke. Dzięki pomocy jednego z was zacząłem osiągać dość zadowalające rezultaty w manualnym celowaniu (Nie mnie jednak oceniac, czy robie to ok) i ostatnio udalo mi sie zatopic C2 cargo z prawie 2000 m. Satysfakcje znacie zapewne doskonale. Dzis w kazdym razie wyłączyłem aktualizacje na mapie i tu naprawde potrzebuje kilku rad odnosnie przechwycenia, ale to może napisze w odpowiednim topiku:)
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 19:14
jak sie gra na 100% reala to satysfakcja z trafień powyżej 2km jest ogromna, co prawda ja sie specjalizuje w cichym podejściu i ataku na około 1500 m ale w długich dystansach też jestem dobry
Na razie mój osobisty rekord to 3580m. są lepsi ode mnie ale mi tyle w zupełności wystarczy
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum