Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam,
jako że nadal nie jestem pewny co do słusznej lokalizacji tego tematu to chciałbym dołączyć do waszej floty i dojść do któregoś z sq
Na tym NF EU gram od dziś idę w US i mam już pierwszy statek US, lol
gram już na Manualu ( jak chcecie to zapodam fotki z wyników końcowych lub podam id światków którzy widzieli jak BB uciekało z pod moich miniaturkowych Haubic ^^ xD )
mam BO na 13 lvl za około 1 K pkt będe miał na 14
Gunerów mam na 13 lvl
a mechaników na granicy 11 lvl
jeśli ktoś odważy sie mnie przetestować to proszę mnie spamować na gg 556300 od godz 9:30 10:00 do 22:00
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#5 Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 12:06
I to jest triczek germana, ja też to miałem, wpisałem chyna wolf czy coś podobnego i mogę normalnie z germanem pisać.
Co do BO to sie nie przejmuj, ja w miesiąc z 13 mam BO na 34 lvl. a Gunnerów z 13 na 32 lvl, AA Gunerzy z 1 na 31lvl i nawet mam pilota na 28lvl a nie mechanika. I to wszystko w 1 miesiąc (nie przechwalam się tylko pisze jak jest)
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#8 Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 14:34
bo w PS jest podział na szwadrony jak w każdej flocie ale
Green PS:0-40 lvl BO
Blue PS:40-60 lvl BO
ORP:Sam nie wiem
TF44:Jeden z głównych szwadronów
WI.PS:Nawet nie kojarze
P.S. Nie czepiajcie się, jestem tu od 1,5 miesiąca w GreenPS a wszystkich szwadronów nie widziałem w akcji
O i małe pytanko ale to takie ode mnie. Graliśmy w FW to czemu nie zrobimy komuś HA?
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
Zakończył karierę.
Imię: Łukasz Pomógł: 17 razy Wiek: 39 Dołączył: 24 Mar 2006 Posty: 461 Skąd: Będzin
#9 Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 14:44
Adiq napisał/a:
(...)
O i małe pytanko ale to takie ode mnie. Graliśmy w FW to czemu nie zrobimy komuś HA?
Bo wypowiedzenie HA kosztuje 5 mln creditów
w czasach gdy było darmowe atakowaliśmy kilka razy porty a Port w Tokyo nawet zdobyliśmy, mieliśmy go przez jakiś jakiś czas, obroniliśmy go przed atakiem ale pare dni później drugi atak okazał sie zbyt silny....
a potem na serwer wkroczyła Flota z Arizony Band of Brothers i.... ale to już całkiem inna historia
#10 Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 14:51
szkoda że dalej nie jest darmowe (a może i to dobrze że kosztuje) bo chciałbym zobaczyć w praktyce jak ta taktyka HA działa.
"a może i to dobrze że kosztuje" hmmm.... gdybyśmy mieli jakiś port np. Hamburg to troche by kosztowało przejęcie go, najlepiej do stracenia 5mln C byłby moment ataku na jakąś słabą flote (a jeśli nawet i mocną to przynajmniej modlenia się że nie ma ich kluczowych graczy i przy czymś takim mamy 80% szans że wszystko się uda, no i ważne będzie ilu kluczowych graczy będzie od nas, marzeniem było by zobaczyć CAŁĄ flote w akcji)
Zakończył karierę.
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#11 Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 19:29
Taaaaa przeciwko caaalej flocie Band of... wiecie kto Jesli walczymy z flota o podobnym skladzie (lv & wymiatacze) to jest naprawde fajnie. Jest radocha Natomiast jesli widzisz przed soba samych "silver" graczy ktorzy pomykaja na swoich "uber" BB5 i jest ich 2 x wiecej to juz nie jest fajnie
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#17 Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 23:36
Nie Finek To ty bierzesz sprawę (posty) zbyt poważnie. Jak znam zycie to zaraz zrobisz mi kazanie na temat poczucia humoru. Aha
BTW Gralem w SHII I DC, gralem takze nalogowo w SHIII i troche mniej w IV odslone. Przez 1.5 roku zameczalem SHIII az do znudzenia i ... mam juz dosc. Nie moge sie przelamac zeby znowu grac. Jednak slowo "nienawidze" to duza przesada
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Ostatnio zmieniony przez PL_Rapciu 18 Czerwiec 2008, 23:42, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum