Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
A jaki ping przy nim pisze? Jak pisze 999 to nie podłączysz się...
Musiałby ktoś wejść i zobaczyć, czy nie widać u ciebie także pingu 999...
Ping 999 oznacza, że coś po drodze blokuje połączenie... Np. nat czy firewall
Aha to kiedy moge zrobic serwer zebyscie mogli sprawdzic czy da sie wejsc i jak zrobic zeby uzytkownicy mogli sie podlaczac bo jak juz plywam to chyba za pozno nie?
Zmieniłem kompa wiec SH IV juz mi smiga jak nic. Za kilka dni pojawie sie znów w rozgrywkach SH III i IV tylko sobie router skofiguruje. Moje pytaie jest nastepujace: Co musze pobrac?
1. Jakie Patch-e?
2. W jakiej kolejności je instalować?
3. Jakie tekstury?
4. Jaki zestaw misji?
5. czy gracie z jakimiś modami, jezeli tak to z jakimi i w jakiej kolejości je instalować?
Jeżeli możecie to podajcie linki pod którymi moge pobrać wszystkie pliki potrzebno do tego aby zagrać. Dziekuje
Imię: Robert
#46 Wysłany: 13 Lipiec 2009, 20:56
Mam mały proble. mianowicie. Pobralem wszystkie dodatki ze strony głownej, dziala mi vento tylko ze jak wejde na multi to nie wykrywa mi zadnych serwerow.
Imię: And Pomógł: 37 razy Dołączył: 09 Wrz 2008 Posty: 4398 Skąd: Gůrny Ślůnsk
#47 Wysłany: 14 Lipiec 2009, 06:52
Polosus napisał/a:
Mam mały proble. mianowicie. Pobralem wszystkie dodatki ze strony głownej, dziala mi vento tylko ze jak wejde na multi to nie wykrywa mi zadnych serwerow.
Standard. To zasługa UBI, który skutecznie zabija graczy multi. Debilna polityka, ale w twardym świecie biznesu liczy się kaska a nie gracze, którzy wyhodowani w zgniłym odorze zachodu nie liczą się z tymi kilkoma ojro czy dolarami i kupują nowości dla samych nowości, tym samym podtrzymując model biznesowy firm piszących gry...
Serwery są, ale pojawiają się dość "sporadycznie". Weź też pod uwagę że teraz jest czas wakacji i raczej ciężko zebrać kilku graczy. Z serwerami może być też taki problem, że ktoś kto używa jakiegoś modu, automatycznie uniemożliwia grę innym chętnym.
Jeśli chcesz zagrać z nami to pozostaje Ci czekać do po-wakacji. Z innymi - cierpliwie czekać i próbować lub szukać informacji takowej na innych, zagranicznych serwerach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum