Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 19:34
na moje oko Bobik to jest T-34/85, strona mi sie załadować nie chce więc czytając z nazwy u góry czyli WWII Battle Tanks:T34 vs. Tiger można to przetłumaczyć ale chyba każdy wie że pisze Bitwy Czołgów 2WŚ:T34 kontra Tygrys więc co tu tłumaczyć
EDIT
Ale jedno co muszę przyznać Niemcom to ocena T-34, nie muszę dodawać że skrytykowali praktycznie wszystko co było w czołu a zwłaszcza wygląd
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#4 Wysłany: 27 Czerwiec 2008, 21:02
Zapowiada sie fajna gierka, tnnn co do T34 to na początku kiedy przejęli pierwszy egzemplarz to go tak ocenili.
Ja akurat jeśli chodzi o bitwy pancerne wole być członkiem załogi jak to było w Panzer Elite, a nie takiego Arcade'a jak Panzer Elite Action. czyli tylko jeździsz i strzelasz myszką, tylko wole siedzieć w wieży i szukać wroga zanim ten znajdzie mnie
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Pograłem w tą grę i ....powiem tak:
Gdyby tą grafikę przenieść na realia Panzer Elite to mielibyśmy idealny symulator czołgu z okresu II WŚ.
A tak to mamy produkt niemal identyczny jak T-72 Bałkany w Ogniu. Tak samo niedopracowany, bez fabuły, nie wciągający... Być może ktoś zakwestionuje moją krytykę - to jego prawo. Staram się być obiektywny, jednak w momencie, gdy w T-34 zobaczyłem przyrządy celownicze z T-72 to wymiękłem... W T-72 Bałkany w Ogniu dało się przynajmniej zauważyć niemałe starania programistów o przeniesie zasad balistycznych i fizycznych zarówno amunicji jak i pancerzy pojazdów bojowych - tu strzela się niemal w poziomie a cała zabawa z celowaniem sprowadza się do nakierowania krzyżyka na cel, wciśnięciu spustu i sprawdzeniu, czy doleciało czy nie...
Szkoda, bo zapowiadał się całkiem ciekawy produkt z rodzaju symulatorów, któregom wciąż mało na rynku.
_________________ Baretki zwycięzcy:
KIA KIA KIA KIA KIA
Ostatnio zmieniony przez PL_Daritto 17 Październik 2008, 13:00, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum