Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Gra ktoś w tą gre??moim zdaniem to najlepsza strzelanka w którą mozemy grac tylko z innymi przez neta!!Super gra polecam www.americasarmy.comwww.americasarmy.pl
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 1 Lipiec 2008, 14:52
Ja grałem w AA ale przerwałem grę ze względu że dorwałem sie do CoD'a no i mnie nie CoD nie puścił, no ale postanowiłem wrócić do AA, jestem bardzo dobrym snajperem ale do tego chyba nie trzeba mieć dużych umiejętności. Oczywiście zdanie tych szkoleń też nie jest trudne (wyjątkiem może być ostatni kurs ze szkolenia na Special Force bo trza sie przekraść przez bazę wroga). Jeśli chodzi o szkolenia jakie zdałem to muszę luknąć bo już zapomniałem, ale 2 na 100% nie zdałem
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
a jaki masz nick w A.A??ja tez jestem dobry snajperem.......Jestem w jednostkach specioalnych..ale ten trening SF był bardzo trudny...długo próbowalem go przejssc ażwreście mi sie udało Super gierka to jest !!
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#4 Wysłany: 1 Lipiec 2008, 15:37
akurat ściągam AA ale przy takiej prędkości ściągania jaką mam to jutro mi się ściągnie, a poprzednie ściąganko leciało 200kb/s. Chyba mam nik Adiq246, ja może nie jestem jeszcze w SF ale przynajmniej do Airborne sie dostałem, chciałem zrobić SF by sobie na hammerku pojeździć, spoko CRAWS'a zaliczyłem. Mam wszystko oprócz Medyca i ostatniego egzaminu SF, a tak mam wszystko zdane z bardzo dobrymi wynikami
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
Zakończył karierę.
Ja mam nick ^(Razor)^,sem medykiem i SF,nie zaliczylem tylko tego treningu z Hammerkiem xD ale zalicze fajna to jest gierka ......√√√
Nie długo zakładaam moj klan!!Wstapisz??
[ Dodano: 1 Lipiec 2008, 21:27 ] Czasami tak mi net wolno chodzi ze mam Pingi z 1 na 250 z 250 na 100 tak sie błyskawicznie zmieniają ze grac nie moge xDxD
[ Dodano: 1 Lipiec 2008, 21:28 ]
a jaką sciągasz wersje ja mam 2.8.0xD
#6 Wysłany: 2 Lipiec 2008, 02:16
no ja akurat w żadnym klanie nie jestem, z chęcią sie dołączę, jaką mam wersje. Ściągam 2.3.0 i patchuje ją na 2.3.0.1 czyli na najnowszej. Jeszcze muszę tylko ściągnąć 2.3.0 i wracam do gry
Zakończył karierę.
Najnowsza wersja AA to 3.0.0 a 2.3.0 to jest stare troche...2.8.0 jest nowsze od tego 2.3.0 i lepsze ....ale jak chesz twoj wybór!moze będe sciągać nowom jakąś wersje xD√√√
Ściągam klienta gry bo rozumie, że skoro jest wszędzie udostępniona to jest to gra legalna i bezpłatna? Zobaczymy jak to wygląda w praktyce, chociaż po obejrzeniu paru filmików na YouTubie przyznaje, że grafika w AA nie jest już na dzisiejsze czasy w porównaniu np. z obecnie bardzo grywalnym Call of Duty 4 (i jego kultowych poprzednikach) ale z tego co słyszałem w Americans Army dużą wagę stanowi realizm i rozwój naszej kariery (czy to prawda, że żeby np. zostać medykiem/snajperem etc. trzeba przechodzić w grze kursy i wykłady?..) Jak to wygląda z serwerami? Wszyscy grają na 1 dużym czy są standardowe mapki? Jakie tryby gry? Deathemcze, Team Detchmecze?.. Jak się ma polska sceana AA, dużo jest klanów? Opowiedzcie coś więcej o mechanice gry
#14 Wysłany: 6 Lipiec 2008, 23:37
1.Tak AA jest za darmo
2.Pod względem grafiki to wole CoD4 ale AA też mi pasi
3.Trzeba zdawać kursy, Ja mam wszystko poza Special Force i Medic
4.Są tylko Team Deadmatch z różnymi Objectami, np. Pipeline 1. Zabezpieczyć komputer 2. Odciąć główny rurociąg, 3. Odciąć drugi rurociąg 4. Odciąć trzeci rurociąg
5.Klientów jest od zaje a Polska scena ma sie znakomicie, z klanami jest duży wybór, sprawdź na http://www.americasarmy.pl/news to jest polska strona o AA
6.Trochę nie kapuje o co chodzi
Zakończył karierę.
Odkryłem America`s Army przed paroma dniami i chociaż zassanie tego produkty przy mojej neo 512 trwało niemiłosiernie długo to musze przyznać, że się opłacało.
Jestem pod wrażeniem, no i gra jest, za free, wystarczy pobrać założyć konto i można grać.
Jeżeli będziecie się rejestrować to załóżcie sobie, jeżeli oczywiście nie macie konto pocztowe na Yahoo, bo tam potwierdzenie dla usera przychodzi szybciej niż na nasze krajowe konta.
Dziękuję za pomoc Bulletowi, który pomógł mi na początku.
Jeżeli będzie nas więcej można by założyć na vento pokoje i pogonić sie trochę.
Przejdźcie przez treningi, bo to pomaga zapoznać się z bronią i klawiszologią.
Imię: Roman
#17 Wysłany: 25 Sierpień 2008, 11:31
Jak chce ktos naprawde grac w AA z kolesiami co graja troche , to zapraszam na TS adres=cfcn.pl kanal {=V.S.F=} haslo=army lub pisac do mnie .
Oto moj traker-http://aaotracker.com/usertracker.php?userid=541534
Imię: Roman
#19 Wysłany: 25 Sierpień 2008, 17:43
Ja tez nie gram juz codziennie jak kiedys , tylko sporadycznie jak koledzy mnie namowia .....Czekam na wersje 3.0 bo ta juz mi sie przejadla ;< moze cos ciekawszego pokaza graficznego bo 2.8.3.1 to jakas porazka , jak na 2008 rok.
Ale za to polecam cos innego niz bron palna BEIJING 2008.
Spokojna gra sportowa i do tego online , bardzo ladnie zrobiona graficznie.
Screen z gry--->http://trainworld.us/NF2/English/Ships.html
I krotki filmik----->http://es.youtube.com/watch?v=KQWfKbbF-x0
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum