Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Witam.
Panowie mam takie dziwne pytanie. Pewnog ranka moja mama uruchamia komputer. Ja sobie spie wszystko cacy i wogóle ALE w pewnym momęcie komputer zaczyna buczec jak BMW z pod bloku. Stara wyłancza go i wychodzi. Po kilku kubkach kawy postanowilem zajrzec co sie stalo. Pierwsza myśl: chyba sie DVD zepsuło. Otwieram je i ku mojemu przerazeniu widze zmieloną płytke do SH III na drobny pyłPanowie moje pytanie jest takie co byscie zrobili na moim miejscu zeby zagrac w SH III?
_________________ "Boże chroń mnie przed przyjaciółmi bo przed wrogami sam sie obronie"
Hmm... A SH III wogle wymaga plyty w napedzie? (Np wydaje mi sie ze moja wersja z KK, go nie wymaga... ale ja mam podmontowany obraz SH III na wirtualnym)
A na takie wlasnie sytuacje mam kopie bezpieczenstwa na DVD (i dlatego, ze zawsze robie kopie nie znosze systemow pseudo-antypirackich), zapisany obraz DVDka na jednym z moich 16GB Backupowytch pendriveow oraz obraz plyty na dysku na laptopie (bo oryginalnego DVDka z KK, moj laptopwy DVD-RW nie chcial czytac... Dopiero stacjonarny DVD czytnik dal rade - juz chcialem jechac i reklamowac... )
Co do zas samej sprawy to chyba istenieje opcja uzyskania nowego nosnika od producenta?
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#4 Wysłany: 6 Lipiec 2008, 11:30
Też innym wyjściem jest kupienie nowego SH3 z KK za 24.90zł. Ode mnie kumpel pożyczył SH3 kiedy je kupiłem za 50zł, do dziś nie oddał więc sie i poszedłem kupić nowe z KK
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Witam.
Panowie mam takie dziwne pytanie. Pewnog ranka moja mama uruchamia komputer. Ja sobie spie wszystko cacy i wogóle ALE w pewnym momęcie komputer zaczyna buczec jak BMW z pod bloku. Stara wyłancza go i wychodzi. Po kilku kubkach kawy postanowilem zajrzec co sie stalo. Pierwsza myśl: chyba sie DVD zepsuło. Otwieram je i ku mojemu przerazeniu widze zmieloną płytke do SH III na drobny pyłPanowie moje pytanie jest takie co byscie zrobili na moim miejscu zeby zagrac w SH III?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum