Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 8 Sierpień 2008, 22:50 Pakiet misji do SH III
Wiem że według pierwotnego planu miał się pojawić nowy pakiecik, odpowiednie misje (ich cześć) już jest, lecz data wydania zostanie jednak przeniesiona. Nieznacznie ale jednak, będziecie musieli wytrzymać na tym co jest obecnie (czyli było nie było 94 misje jak pamiętam). Mogę tylko powiedzieć że nowy pakiet ujrzy światło dzienne wraz z zerowaniem rankingu SH III - 1 września 08r..
I teraz taka uwaga do grających, często jest tak że w losowniku jest misja np. na 4 graczy a chętnych jest więcej, w takich sytuacjach proponuje stawiać po 2 serwery (min. ilość 3 osoby). Bo wiem że są misje które nie są często grane, właśnie ze względu na to iż ilość graczy w nich jest ograniczona.
I ostatnia sprawa, bo często słychać iż w losowniku jedna i ta sama misja często się powtarza.
Cytat:
5. Gra wybierana jest przez "Losomator" (link do losomatora jest opublikowany na forum i stronie klanowej). W przypadku zbyt częstego powtarzania się misji wybieramy patrol bezpośrednio przed lub po patrolu wytypowanym przez Losomator. Należy bezwzględne trzymać się tej zasady w celu uniknięcia nieporozumień.
W razie czego niech np. jedne gracz powie jakaś cyfrę, drugi powie góra albo dół, a host odliczy od misji z losownika w jedną lub drugą stronę.
Nowy "stary" pakiet jest już do pobrania na stronie klanowej.
Uwaga ! Należy także pobrać nowy pakiet jednostek (240 mb), wiem to ponad 100mb więcej niż miał stary, ale zostało w nim zawartych kilkadziesiąt nowych jednostek które dadzą szersze pole do popisu autorom misji. Co do misji są nowe, są stare po faceliftingu.
I jeszzce taka sprawa co by najlepiej przeinstalować grę.
W przygotowaniu jest też lista modów które będzie już można ściągnąć według uznania.
Będą to min. otwarte włazy na okrętach, ubrania załogi, nowe zdjęcia w tle (np. podczas ładowania gry) itp.
Zapraszam więc na stronę klanową www.polishseamen.pl do działu download/Silent Hunter III
Pakiet wchodzi w życie z dniem opublikowania w/w wiadomości.
PS. To trochę wszystko zakręcone, ale niestety akurat tak to w tym roku wyszło.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 1 Wrzesień 2008, 22:31, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum