Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
A wszystkie (juz istniejace) suby mozna podziwiac na trainworld.us klikajac na ship tree... Albo na wykaz wszystkich typow
IMHO to te statki nie beda mialy wiele wspolnego z oryginalami (poza tonazem moze).
Gdybym mial zgadywac to powiedzialbym ze wejdzie tu z 6-10 wyrzutni na dziob i z 2-3 na rufe... Aha - a jak popatrzycia na tonaz to sie okaze ze zaloga chyba bedzie specyficzna subowa
niekoniecznie - daje to około 300 ton na załogę - czyli w sam raz 3 ludzi - poza tym w wyniku testów te cyferki mogą sie zmienić. nie wspominając już na przykład tego że nie musisz pływać na pełnej obsadzie stanowiska
niekoniecznie - daje to około 300 ton na załogę - czyli w sam raz 3 ludzi - poza tym w wyniku testów te cyferki mogą sie zmienić. nie wspominając już na przykład tego że nie musisz pływać na pełnej obsadzie stanowiska
Czy ja wiem... 100 ton to waza marynarze ok 30 lvlu. SS beda od bodajze okolic 35+ - tak wiec normalna zaloga bedzie raczej nie na miejscu. A niepelna obsada obniza staty marynarzy i ryzyko straty vetow i ekspow (chociaz to akurat po mysli SDE ;D).
Ja bym jednak stawial, ze bedza np BO dla SS o zmniejszonej ilosci marynarzy...
Ciekawe tylko czy SS beda naprawde wywodzic sie od linii CL
Ostatnio zmieniony przez PL_tnnn 5 Lipiec 2008, 22:22, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum