Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Misja jak misja, tym razem sub vs sub. Szybko poszło bo chłopaki zaczęli od początku używać całego arsenału i wyszło, iż Host został zatopiony i już mu się siedzieć nie chciało.
_________________ Korweta Flower
Ostatnio zmieniony przez PL_Matrose 27 Kwiecień 2008, 09:49, w całości zmieniany 3 razy
Dzisiaj ta sama misja lecz inne rozstawienie jednostek... Trochę się działo przez te 3 godziny.
USA: Husarz (LA)
DE: Matrose (Type 212)
Nie mam co się podniecać ze zwycięstwa bo Husarz uczy się dopiero. Załatwiłem go eleganckim patentem. Prawdę mówiąc to tylko go słyszałem. Nie mogłem sprawdzić odległości, prędkości i tego czy on to jest on a nie komp.
Imię: K Pomógł: 1 raz Wiek: 46 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 243 Skąd: 3miasto
#5 Wysłany: 24 Wrzesień 2008, 14:01
domyslam sie ze graliscie na modzie "Alfa...". Mialem okazje zobaczyc jak to dziala -duzo nowych platform, ale zmartwila mnie sytuacja z interface niektorych jednostek. Zwlaszcza jesli chodzi o okrety nawodne, gdzie interface z O.H.Perry bardzo ogranicza potencjal np. hiszpanskiej fregaty F100.. szkoda, ale jesli mod bedzie sie rozwijal moze i tego typu problemy z czasem znikna.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum