Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Rekord FC (klęska niestety, przy zwycięstwie najwięcej to 9k)
Rekord tonażu (wygrana na czas):
H39 na pewno
Emerald na pewno (z dział)
Essex na pewno (z dział)
I chyba jeszcze coś było... Bismark?
A z Essexem. Po zatopieniu H39 (ostatni BB) wymienialiśmy życzliwości... Ale brakło nam bomberów.. To poszliśmy na gołe klaty... Zatopiłem z dział uszkodzonego emeralda, i Essexa, a potem uszkodziłem Seydlitza, doprawiając ostatnim bomberem. Brakło mi 3 sekund, aby przeprowadzić ostatni nalot...
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#165 Wysłany: 2 Październik 2008, 22:17
PL_Marco napisał/a:
A co na to Lubin ?
El Rapcio i sinior Murin
Lubin zaglosuje na jesze wiecej armorka dla UK (tak 20" na decka), oslabienie silnikow (aby asy na UK plynac wolniej -5kts- nie mialy problemu z trafianiem) mozna jeszcze dolozyc ze dwa sloty dla supportu ale wtedy to byloby juz przekoksanie
PS; Gratulacje SIOSTRY
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Prawie 100k ataku i 100k tonażu... Prawie... Bo za późno okazało się, że jak AA jest słabe, to mi bomb braknie... I moje bombery bezskutecznie krążyły nad prawie spalonym H39... Szkoda...
Ale 90k ataku przebite... CV3
Imię: PrZeMO
Ulubiona Gra: DW, SH2 vs DC, Imperium Galactica Pomógł: 21 razy Wiek: 45 Dołączył: 28 Maj 2005 Posty: 2456 Skąd: SOSNOWIEC CITY / Warszawa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum