Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
dziękuję za głosy i opinie na tamtejszych serwisach oraz tutaj...
Piękne, szczególnie ta scena najazdu kamery na wynurzający się okręt ...
Wysmienity podkład muzyczny...
Po prostu coś wspaniałego.
Przypomina to Finkowe "Mein Weg nach Vereinigten Staaten von Amerika" - trzymaj tak dalej a będziesz mógł startować z Finkiem w zawody kto lepszy zrobi film :) heheheh
BTW. Jak używasz najazdu kamery na cel, to nie zmieniaj kierunku jej ruchu (szczególnie ostatnia scena - najazd na burtę i późniejszy ruch wzdłuż burty) - takie rozwiązania się nie sprawdzają w filmach/prezentacjach.
Ale reszta... MIODZIO.
sOnar [Usunięty] Kommodore
#4 Wysłany: 1 Listopad 2008, 03:57
Dziękuję za miłe słowa. Zawsze motywują. Owszem wskazałeś istotny bug tego filmu i masz rację. Niestety to był film testowy i ktoś bardzo gonił mnie by to zobaczyć. Zmontowałem go niemal na kolanie ale ważne że jest. Następny nakręcę już w zmodowanym SH4. Jak coś dam znać. Na razie oswajam się z tworzeniem w pełni gotowego bojowo okrętu podwodnego do pliku dat i idzie mi to jak krew z nosa. Jak powstawiam wszystko gdzie trzeba biorę się za dopracowanie modelu....
wrzucam dla oka pokaz podrasowanych przeze mnie samolotów do SH3. przepraszam za bug w nazwie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum