Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
1. Czy w grze (czystej, bez dodatków) są obecne (i widoczne) miny?
2. Jak w kampanii zdobyć (wytrenować?) podoficera o danej specjalności? Odbyłem już 4 patrole, a mogę "kupić" tylko tylko oficerów ze specjalnościami... a potrzebni mi są podoficerowie...
3. Czy stopnie wojskowe podoficerów i marynarzy ma jakieś znaczenie?
2. Po patrolu możesz nadać 1 specjalizację załogantowi (tak jak medale i promocje)
3. Po części tak... Ale w sumie raczej niewiele (wrzuć samych podoficerów, a potem zmień 1 na marynarza. Zmieni się pasek (na lepsze)... Nie znam liczb, ale musi być jakiś stosunek wyżsi rangą=>niźsi, albo zaczyna się "kłótnia, kto rządzi"
Ps. Ten screen gdzieś wisi na forum (lub gnije w magazynie) właśnie przy temacie o minach... To pierwsza mina, jaką udało mi się wstawić do gry. Stoi w porcie Wilhelmshaven. Wstawiona 13 czerwca 2007 roku pod koniec prac nad pierwszym "typowo PSowym" pakietem misji. Debiutowała na scenie w misji pt. PS_Malta (teraz "Malta")
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum