Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
#1 Wysłany: 30 Sierpień 2008, 20:51 dlaczego nie chce ruszyć z miejsca
Witam. Dostałem od dowództwa nową zabawkę (balao) w zamian za dotychczasowe zasługi w posylaniu na dno kolejnych japońskich BRT. Do tej pory wszystko było ok. Pływałem sobie na gato. Mam wersję 1.5, zainstalowane tigger + dwa inne podstawowe mody. Problem jest taki: ruszam z pierwszą misją na balalo i ... ruszam to za dużo powiedziane. Łódka nie chce ani do przodu ani do tyłu (w górę i dół jak najbardziej). Wyskakuje komunikat: unable to comply (czy coś takiego). O co chodzi ???
Imię: Paweł Pomógł: 6 razy Dołączył: 10 Maj 2008 Posty: 294 Skąd: Rzeszów
#3 Wysłany: 28 Listopad 2008, 17:06
Opisany przez ciebie problem z reguły występuje, gdy wyślesz całą załogę na stanowiska bojowe a potem użyjesz dużej kompresji czasu (pozostawiając marynarzy w stanie alarmu). Padną ze zmęczenia jak muchy i odmówią wykonania dalszych rozkazów...
Niestety błąd "unable to comply" może się również przydarzyć na samym początku misji. Wydaj komendę "battlestations" - to ich powinno obudzić... Jeśli nie pomoże - wczytaj ostatniego save'a jakiego masz...
Ostatnio zmieniony przez PL_Pasterz 28 Listopad 2008, 17:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum