Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
witam jak sie załącza foty??? mam kilka zdjęć załączam z mojego ORP Orzeł w skali 1;59 -168,5 cm dł wykonany od podstaw z laminatu, kadłub dzielony przystosowany do pływania R/C
pozdr
U dołu pod postem masz:
Dodaj załącznik
Wybierasz tam Fotkę i klikasz dodaj. Gdy się doda, odświeży ci się strona i wtdy możesz dodać kolejną
Lub też wchodzisz na www.fotosik.pl
Bierzesz zdjęcie (tam, gdzie pisze przeglądaj) i naciskasz dodaj. Kontynuujesz jako niezarejstrowany, czekasz na upload i kopiujesz potem tekst z pola "miniaturka na forum, zdjęcie otworzy się w pełnym rozmiarze)
Imię: Maniut Pomógł: 9 razy Dołączył: 18 Cze 2005 Posty: 842 Skąd: koło morza
#3 Wysłany: 16 Listopad 2008, 15:44
BdU napisał/a:
U dołu pod postem masz:
Dodaj załącznik
Wybierasz tam Fotkę i klikasz dodaj. Gdy się doda, odświeży ci się strona i wtdy możesz dodać kolejną
PS. Tu Finek
Witaj no ten sposób znam, bo juz wkleilem tu nieco fot, z tym, ze nie działał,
a II matoda jest za bardzi pracochłonna
pozdr
#7 Wysłany: 16 Listopad 2008, 20:56
OK dzięki
Poniżej fotki mojego Orła w skali 1;50 ( dł 168 cm) , z laminatu, z liniami podziału arkuchy blach poszycia oraz z nitami. W tej wersji kadłub jest dzielony na linii wodnicy, ( życzenie klienta), celem zamontowania bebechów i aparatury R/c , Jest też możliwosć wykonania podziału kadłuba pionowo ma 1/4 dł kadłuba licząc od kiosku, wówczas bebechy umieszczone będą w wodoszczelnej rurze fi 110 mm. W/g ta opcja jest lepsza i praktyczniejsza, oczywiscie jest to stan surowy przed malowaniem. W/w model budowałem go od podstaw prawie 2 lata .Ten właśnie wysyłany jest do klienta
#11 Wysłany: 6 Grudzień 2008, 10:08
Cześć Kamil, nie ,model pomaluje jego właściciel, oczywiście jest przystosowany do R/c.
takie modele są do sprzedaży, w takim stanie jak na focie ( tylko mniej obdrapany z żelkotu) cena stosownie do stopnia wykończenia, i czy maja być nity ( same nity robi się ok 1,5 tygodnia, najtaniej wyjdzie gdy poszczególne segmenty są oddzielnie trzeba je sobie sememy posklejać, ale myślę, ze każdy szanujący się modelarz sam sobie go poskleja
pozdr Maniek
[ Dodano: 11 Maj 2009, 21:21 ]
Witam ALL kurde w tym klanie nikt nie robi modeli okrętów podwodnych?????? ja właśnie kończę kadłub ORP Wilk 1;50 oczywiście laminat przystosowany do RC
pozdrawiam Maniek http://modelarstwopodwodne.hekko.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum