Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Około godziny 3:02 czasu polskiego, wstałem przebudzony przez
domagający się opróżnienia pęcherz. Czym prędzej pognałem ciemnym korytarzem do miejsca zwanego potocznie "kibelkiem".
Załatwiwszy "formalności" odbiłem jeszcze w lewo do kuchni w celu uzupełnienia poziomu wody w organizmie i s powrotem udałem się do pokoju spać, ale...
Coś mnie podkusiło aby odpalić kompa, NF-a i poklikać. Tak też zrobiłem
System załadował się o godzinie 3:07 a niecałą minute później byłem już w stoczni i losowałem sailorów. I przełomowy moment nastał chwile później gdy wyskoczył mi marynarz o statystykach Aircraft 12 Fighter 12 - z 2 minuty chyba wpatrywałem się czy dobrze widzę
Ostrożnie zapisałem szczęśliwca i podochocony postanowiłem klikać dalej, po jakiś 30 minutach prze klikałem Fighter 12 Aircraft 11 co zaważyło na decyzji aby isć dalej spać
A12F12.jpg
Plik ściągnięto 6009 raz(y) 16.3 KB
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 8 Grudzień 2008, 09:46, w całości zmieniany 2 razy
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#4 Wysłany: 8 Grudzień 2008, 13:53
Devil napisał/a:
Hehehe jak można o 3 włączać kompa i losować sailorów ? To chyba już choroba jakaś .
No ale grabki, ładna sztuka .
Raz kobieta mnie obudzila w nocy i nie mogle spac, wiec... (wiesz co zrobilem). Po 40 minutach (laptop stracil ladowanie) wrocila ochota na sen^^. Szkoda tylko ze nie pobawilem sie w losowanie:P
Raz kobieta mnie obudzila w nocy i nie mogle spac, wiec... (wiesz co zrobilem). Po 40 minutach (laptop stracil ladowanie) wrocila ochota na sen^^. Szkoda tylko ze nie pobawilem sie w losowanie:P
PS.
Sh.. post sie nie scalil:/
Hmmm a może Ona Ciebie obudziła w innym celu a ty do laptopa
(ale ja się tam nie znam )
Devilek, ale Ja się za potrzeba przebudziłem i potem coś, jakaś "dziwna siła" podpowiadała nacisnąć ten guziczek aby komp zastartował. A potem to już szybko poszło.
Ostatnio zmieniony przez PL_Marco 8 Grudzień 2008, 15:01, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#7 Wysłany: 8 Grudzień 2008, 16:41
Cytat:
"Devilek, ale Ja się za potrzeba przebudziłem i potem coś, jakaś "dziwna siła" podpowiadała nacisnąć ten guziczek aby komp zastartował. A potem to już szybko poszło."
Jakby ktoś robił CV od podstaw to mam neutrala bombera z 11 aircraft i 12 bomb. Z wyrobów pilotopodobnych posiadam również bombera (10 air, 12 bomb) i scouta z 12 air.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum