Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Dodam od siebie, że na Bartonie 2500 i 1 GB RAMu z R9500 chodziła na medium, na Pentium Dual Core 2160@2.53 GHz i 2 GB RAM z GF8500GT chodzi na MAX detalach bezproblemowo
Imię: Michał Pomógł: 1 raz Wiek: 35 Dołączył: 17 Gru 2007 Posty: 136 Skąd: Dzierżoniów
#5 Wysłany: 5 Styczeń 2008, 20:48
Dopóki karta graficzna nie zaczeła mi sie topić, to na moim Athlonie 3200+ i GeForce'ie 6600 GT EX chodziła jak igła na medium z niektórymi na maxa... Ale niezbędny dla pełni wrażeń jest Yoy, którego ja nie posiadam niestety
Pomógł: 6 razy Wiek: 50 Dołączył: 15 Sie 2005 Posty: 454 Skąd: Lubin
#7 Wysłany: 14 Listopad 2008, 01:08
Cytat:
Dodam od siebie, że na Bartonie 2500 i 1 GB RAMu z R9500 chodziła na medium, na Pentium Dual Core 2160@2.53 GHz i 2 GB RAM z GF8500GT chodzi na MAX detalach bezproblemowo
zeby bylo ciekawiej ta gra ma ok.3 lat. Sprzet dla tego "latadla" dopiero wychodzi
_________________ ...BOZE WESPRZYJ NAS, A PRZYNAJMNIEJ NIE POMAGAJ MOJEMU WROGOWI I POZOSTAW RESZTĘ MNIE....
Ostatnio zmieniony przez PL_Rapciu 14 Listopad 2008, 01:15, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Marcin Pomógł: 13 razy Wiek: 43 Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 1878 Skąd: Gdańsk/Coventry
#8 Wysłany: 15 Listopad 2008, 14:53
Jezeli to tak dziala jak na filmach, to po prostu rewelacja. Taki MFS w swiecie samolotow bojowych.
Gdyby nie rodzina, to pewnie juz bym zbierala na nowego kompa:D
Lotnictwo marynarki wojennej Polishseamen działa nieoficjalnie już od jakiegoś czasu jako forma alternatywnej rozrywki Niestety w śród prawdziwych symulatorów na miarę LOCK ONa dużo osób szybko odstrasza wydawało by się skomplikowana klawiszologia. A przecież wystarczy zajrzeć do manuala i poszukać gdzie odpalić prawy i lewy silnik, zwolnić hamulec wykołować na pasie i poderwać się w górę ku przestworzom (udało mi się to za 3 razem więc nieźle). Satysfakcja tak duża jak pierwsze wodowanie ubota w SH2 lata temu Myślę, że znajdą się nowi amatorzy podniebnych bojów na wieść o sporej obniżce tytułu - od teraz LOCK ON w podstawowej wersji razem z kluczem CD KEY do grania przez multi na serwerach UBI już od 10zł w kolekcji klasyki! Kto lata to zapraszam na Vento lub priv, od czasu do czasu nie widzę problemu by postawić serwerek dla podniebnego od chamienia się od topielców Kolekcja Klasyki Lock ON - Air Combat Simulation za 10zł
Ostatnio zmieniony przez PL_Hagal 22 Grudzień 2008, 21:54, w całości zmieniany 1 raz
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#12 Wysłany: 22 Grudzień 2008, 23:05
ja mam duże doświadczenie w grach lotniczych:
IL-2 Sturmovic Forgotten Battle - Luftwaffe pilot myśliwki grupy armii środek, Messerschmitt BF 109 G2, 43 z dużą ilością zestrzeleń na koncie
Lock On - To mi idzie bardzo dobrze... tu raczej pilot szturmowy (wyłącznie Tunderbolt gdyż z SU-25 za chiny nie umiem strzelać) ale też nie odmawiam gry myśliwcem
YSFlight (nieoficjalne wakacje W.A.R.D.C) - Wariat z którym każdy (ku mojemu zdziwieniu nawet sOnar) boi się latać koło mnie
chętnie bym polatał z wami bo w SH cicho... NF tak średnio to też mogę zobaczyć jak wam PS'om idzie w powietrzu.
A czy lock on nie kosztuje 25zł? bo skoro kolekcja klasyki to większość gier po 25zł chodzi (choć lock on trochę stary więc może i za 10zł idzie)
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Jest jeszcze taka tania seria oprócz Kolekcji Klasyki szczegulnie modna przed kasami media markt i innych takich realów, carefurów etc z której z kosza można wygrzebać LOCK ONa za 9,90zł chodź zdarza się przecena nawet do 4,90zł Opakowanie wygląda nieco bardziej oryginalnie bez żadnych dodatkowych ramek:
Nie wiedziałem że W.A.R.D.C ma swój składron lotniczy, mam nadzieje że kiedyś będzie okazja zagrać w przerwie między patrolami SH4 (w których narazie tylko przez moment cisza z powodu świąt i takich obowiązków Osobiście latam na maszynach typu F-15 i MIG-29 skupiając się głównie na pojedynkach typu powietrze - powietrze. Posiadam dżojstik Logitecha z wbudowaną przepustnicą. Szczególnie ekscytujące są dla mnie rozgrywki drużynowe na serwerach UBI w którym uczestniczy około 20 pilotów walczących między sobą po dwóch stronach konfliktu liczy się w tedy zarówno praca zespołowa polegająca na ściąganiu sobie z ogonów przyjaciół wrogów jak i wykorzystywanie terenu oraz wsparcia naziemnego przeciw lotniczego. Wbrew pozorom to nie jakiś tam arkejd lecz symulator strategiczny na miarę morskich symulatorów na pewno wart więcej od sugerowanej ceny. Polecam zajrzeć do kosza przy kasach sklepów lub poprostu zapytać w jakimś empiku robiąc świąteczne zakupy
Jest jeszcze taka tania seria oprócz Kolekcji Klasyki szczegulnie modna przed kasami media markt i innych takich realów, carefurów etc z której z kosza można wygrzebać LOCK ONa za 9,90zł chodź zdarza się przecena nawet do 4,90zł Opakowanie wygląda nieco bardziej oryginalnie bez żadnych dodatkowych ramek
Hmm... A widzial to ktos na zywo? Bo w Empiku nie mieli
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum