Uwaga ! Uwaga !
W dniu 29 grudnia 2019 roku zmieniliśmy silnik naszego forum PoilshSeamen.
Ze względu na to że dotychczas używany silnik był przestarzały (pracował od maja 2005 roku), był pełen luk i błędów, podjęliśmy decyzję o zamknięciu tego forum i otwarciu nowego.
Stare (to) forum jest dostępne "tylko do odczytu". Nowe zaś wymaga ponownego zarejestrowania użytkownika.
Adres się nie zmienia. Dalej jest to
Imię: "Niewierny"
Ulubiona Gra: seria SILENT HUNTER, seria TOTAL WAR Pomógł: 5 razy Wiek: 48 Dołączył: 18 Lis 2008 Posty: 949 Skąd: Zagłębie Sosnowiec
#1 Wysłany: 28 Grudzień 2008, 11:42 Seria TOTAL WAR
Witam.
Jeśli chodzi o mnie - to poza symulatorami morskimi bardzo lubię gry startegiczne. Zwłaszcza te z serii TOTAL WAR:
Rome Total War
Rome Total War Barbarian Invasion
Rome Total War Alexander
Shogun Total War
Shogun Total War Mongol Invasion
Medieval Total War
Medieval Total War Viking Invasion
Medieval II Total War - Królestwo
Polecam je wszzystkim, teraz z niecierpliwością czekam właśnie na grę EMPIRE: TOTAL WAR - ktorej akcja dzieję się właśnie na morzu. Premiera gry w marcu 2009.
Pozdrawiam serdecznie - Adm. Lütjens
_________________ "Chciałbym się pożegnać, nigdy już nie wrócę. Jeśli się weźmie pod uwagę przewagę Brytyjczyków, nie jest prawdopodobne, abyśmy to przeżyli...". - Admirał Günther Lütjens
"Krew, pot i żelazo" - motto marynarzy pancernika "Bismarck"
Imię: Adam
Ulubiona Gra: Saints Row The Third, TES V Skyrim. Pomógł: 9 razy Wiek: 31 Dołączył: 27 Maj 2008 Posty: 781 Skąd: Gdańsk i W.A.R.D.C
#2 Wysłany: 28 Grudzień 2008, 13:12
Ja grałem w Medieval Total War, Medieval Total War z Viking Invasion i zwykłego Medieval II Total War, bardzo polecam te gry zwłaszcza mi się najbardziej podobał Medieval II Total War tylko najbardziej się wkurzyłem w II kiedy szwaby zdobyły mi Bordeax (nigdy nie wiem jak napisać dobrze nazwę tego miasta) i na dodatek 90% atakujących to byli Zweihanderzy a ja miałem tam samą lekką piechotę
_________________ Uważam Edge'a za najlepszego Wrestlera w całym WWE Jedenastokrotny World Champion
1 Lipca 1992r. - 11 Kwietnia 2011r.
Zakończył karierę.
Właśnie czytałeś podpis człowieka piszącego bez sensu, powinieneś się wstydzić
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum